Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dromida KODO UAV Camera HD RTF kvadrokopter

Termékkatalógus
Dromida KODO UAV Camera HD RTF kvadrokopter
2,5 2 értékelés
Drón - (1080p) HD kamerával, tömege 40 g, Li-Po akkumulátor 3,7 V 350 mAh, a repülés időtartama akár 5 perc 30 másodperc, LED világítás a könnyebb megfigyeléshez, a csomag HD digitális kamerát, kártyaolvasót (2 GB), Li-Po akkumulátort és tartalék propellereket tartalmaz
Kód:  HRAa10371 Termékszám:  707768200061

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dromida KODO UAV Camera HD RTF kvadrokopter

Ismerkedjen meg a Dromida gyártócég KODO HD modelljével, amely minden tekintetben abszolút forradalminak minősül a kvadrokopterek világában. Egy olyan drónról van szó, melyet 1080p kamerával láttak el, így az eszköz jobb, részletesebb és rendkívül éles fotó-, illetve filmfelvételek rögzítésére képes. Mivel a kamera szöge kézzel állítható be, így pontosan olyan felvételeket készíthet vele, amilyeneket szeretne.

Gyorsabb reakciók és kiemelkedő ügyesség

A drón alacsony, mindössze 40 grammos tömegének köszönhetően a repülés időtartama teljesen feltöltött akkumulátor esetén akár 20 %-kal meghosszabbítható az előző modellhez képest. Ez a gyakorlatban 5 perc és 30 másodperces repülési időt jelent. A kvadrokopter alacsony tömege gyorsabb és fürgébb reakciót, valamint jóval nagyobb ügyességet biztosít az olyan akrobatikus mutatványok és trükkök során, mint például a csavarok vagy a fordulatok.

100%-os készenlét az azonnali repülésre

A Dromida KODO HD kvadrokoptert teljes felszereltséggel együtt küldjük. A csomag kibontása után csupán fel kell tölteni az akkumulátort, és máris kipróbálhatja a drón által kínált rengeteg lehetőséget. Az egyedi kamerán kívül háromtengelyű giroszkóppal, három darab, folyamatos és stabil repülést biztosító gyorsulásmérővel, 3 repülési móddal, valamint LED világítással is rendelkezik a könnyebb tájékozódás érdekében.

Ellenállóság és biztonság az első helyen

A Dromida KODO HD kvadrokopter minőségi és szilárd anyagokból készült, amelyek kezeskednek a hosszútávú és problémamentes használatért. Az eszköz testének robusztus műanyag vázával tökéletes összhangban áll áramvonalas formájú motorháztetője. A felszállás biztonságáért a motor biztosítéka felel, amely gondoskodik róla, hogy a motorok ne induljanak be, ameddig a vevő nincs bekapcsolva.

Teljes kontroll alatt tartott vezérlés

A drón fotók vagy videók készítésére szolgáló nyomógombbal, valamint automatikus légfelvétel elindítására vagy a pontos mozgásrögzítést és megjelenítést szolgáló digitális kiegyensúlyozás beállítására szolgáló nyomógombbal is rendelkezik. Ezeknek az izgalmas funkcióknak köszönhetően a KODO HD kvadrokopterrel garantáltan nem fog unatkozni. Speciális technológiája, amely 2,4 GHz-es frekvencián működik, abszolút független vezérlést biztosít, így Önnek nem kell ellenőriznie, hogy nincs-e esetleg a közelben egy másik modell.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Azonnal készen áll a felszállásra
  • 1080p felbontású kamera
  • Manuálisan állítható kameraállás
  • LED világítás a jobb láthatóság érdekében
  • Digitális kiegyensúlyozás a pontos mozgásrögzítés érdekében

 

 

 

Paraméterek

Csomag tartalma
Drón Kész!
Csomag tartalma
Akkumulátor, Modell Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Drón Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Modell Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dromida KODO UAV Camera HD RTF kvadrokopter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kvadrokoptéra Dromida KODO HD UAV Camera RTF. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kvadrokoptéra Dromida KODO HD UAV Camera RTF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dromida Kodo UAV Quadrocopter mit HD-Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dromida Kodo UAV Quadrocopter mit HD-Kamera.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ