Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ragyogó robothal- Bohóchal

Termékkatalógus
Ragyogó robothal- Bohóchal
4,0 1 értékelés
Figura Ajánlott kor: 3 éves kortól
Kód:  HRAa498a Termékszám:  ASRT845218006402

Ragyogó robothal- Bohóchal

Egyedülálló, csillogó bohóchal robot garantáltan neked! Ha leghőbb vágyad egy akvárium halakkal, de nincs időd foglalkozni velük, itt a megoldás. Amikor vízbe tesszük, a robothal elkezd úszni, az úszás irányát és sebességét egy mozgó függőleges vezérsík segítségével képes változtatni. Ezeknek köszönhetően hitelesen mozog, így úgy néz ki, mint egy élő hal, mindemellett még gyönyörűen kivilágított. Ezért a látvány végett különösen ajánljuk, hogy alkonyat után is tegye vízbe, hiszen akkor érvényesül igazán a csodás látvány! Gyűjtsd össze az összes darab világító robothalat és nézd, ahogy a fény show elkápráztat! A termék alkalmas gyermekek számára 3 éves kortól. 


További információk:

téma:
Bohóchal

elemek:
2 x alkáli elem LR44 (A76) - a csomag tartalmazza (4 db)

Ajánlott kor:
3 éves kortól

 

Paraméterek

Játék magassága
8 cm Kész!

Játék magassága

Játék magassága
8 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ragyogó robothal- Bohóchal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Svítící roboryba - Klauník. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Svietiace roboryba - Klauník. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Glänzende roboryba - Klauník. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Glänzende roboryba - Klauník.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ