A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Ravensburger 3D Puzzleball - Jégvarázs

Termékkatalógus
Ravensburger 3D Puzzleball - Jégvarázs
5 2 értékelés
- 54 darab, átmérője 7 cm, ajánlott életkor 7 éves kortól
Kód:  HRAa6227 Termékszám:  4005556119134

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ravensburger 3D Puzzleball - Jégvarázs

A puzzle szerelmesei közé tartozol? A német Noris cég most a puzzle világába új ötletekkel lép be. Egyenesen három dimenzióssal. A három rétegű puzzle speciális anyagból készült. A könnyű kezelhetőség és alkalmazás még vonzóbba teszik. A puzzlet össze nem rakott állapotban elég kivenni a fóliából és az egyes részeket kinyomni. Ez után el is kezdheted kirakni a játékot. Nem szükséges hozzá ragasztó sem. Ennek köszönhetően bármikor szétszedheted és összerakhatod a kedved szerint. Figyeld, ahogy a kezeid alatt megjelenik Anna és Elza képe, akik nem mások mint a neves testvérek a híres Jégvarázs című animációs meséből. A háromdimenziós hatásnak köszönhetően, úgy tűnnek, mintha el tudnád őket érni a kezeddel. Ne gondolkozz és éld át a kedvenc hőseid világát az otthonod kényelmében.

Kiemelt jellemzői

  • Kézügyességi, gyorsasági és érzékelési készségek javítása
  • Barátságos színnel
  • Tapintás és érzékelés fejlesztése
  • Finom motorika és kreatív gondolkodás, valamint képzelőerő fejlesztése
  • Ösztönzi a fizikai és szellemi fejlődését a gyermekeknél

 

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/ES 2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló rendeletnek és minden más cseh törvénynek. Természetesen megfelel a CE szabványnak is. 

 

Paraméterek

Téma
Jégvarázs Kész!
Játék kategória
Puzzle Kész!

Innen ismerheted

Téma
Jégvarázs Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Puzzle Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ravensburger 3D Puzzleball - Jégvarázs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger 3D Puzzleball - Ledové království. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ravensburger 3D Puzzleball - Ľadové kráľovstvo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravensburger 3D Puzzleball - Ledové království. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravensburger 3D Puzzleball - Ledové království.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ