A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Ravensburger Nosztalgikus Párizs

Termékkatalógus
Ravensburger Nosztalgikus Párizs
Puzzle 1000 darab, az ajánlott 12 éves kor
Kód:  HRAa1042 Termékszám:  4005556157297

Ravensburger Nosztalgikus Párizs

Minden szerelmeseinek bonyolult rejtvényeket, és még az eredeti fotók örömére puzzle nevű Nosztalgikus Párizsban.Tedd össze az összes puzzle darab 1000 és élvezze a kilátást egyedi kollázs ábrázoló tereptárgyak e romantikus város. Ezen felül, miután a kép keretezett és a falon lógó eltávolításra kerül szépen minden szobában. A puzzle az egyik legnépszerűbb szórakoztató a gyermekek és felnőttek, élesíti a memória, logikus gondolkodás és a képzelet.

További információk:

Méretek puzzle:
70 x 50 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ravensburger Nosztalgikus Párizs
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger Nostalgická Paříž. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nostalgická Paríž 1000 dielikov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nostalgisches Paris 1000 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nostalgisches Paris 1000 Stück.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ