A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

robogó autók

Termékkatalógus
robogó autók
Gyerekroller terhelés 50 kg, egy felhasználó a kormány magasság, ajánlott korosztály: 3 év
Kód:  HRAa4535 Termékszám:  3496271009809

robogó autók

Tedd kis izgul öröm elegáns robogó motívum Villám McQueen a hit film autók. 50kg nosnost víc než bohatě vystačí všem ratolestem 3 év, které zbožňují pohyb na čerstvém vzduchu a co se zároveň zhlédly v protagonistovi povedeného amerického blockbusteru.

legfontosabb jellemzői

  • Szembetűnő színkombinációk
  • Állítható kormány magasság (69-78 cm)
  • Csúszásmentes terelőlap a biztonságos vezetés

A pályán minden bizonnyal elpusztul

Szín variáció robogó szó Slam szemébe körül, amikor a fia vidáman lecsap. Kombinációi élénk színek, kiegészítve Villám McQueen, valóban hatalmas, így könnyen előfordulhat, hogy csak a gyerekek élvezni fogják a nagy érdeklődés és a figyelem más vezetők a pályán.

első a biztonság

A gyártók ügyesen gondolta a maximális biztonság érdekében a fiatal lovasok és egy robogó javított biztonsági elhelyezett csúszásmentes terelőlap. Ahhoz, hogy a kis srác, de lehet élvezni egy igazán kecses kört anélkül, hogy a sérülés veszélye, biztosan nem érdemes alábecsülni a kötelező felszerelés a sisak és párna, ami kárt okozhat sok biztonságosan megakadályozható.

kapacitás:
50 kg

Ajánlott kor:
3 év

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: robogó autók
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koloběžka Cars. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kolobežka Cars. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roller Autos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roller Autos.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ