Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Minnie Scooter

Termékkatalógus
Minnie Scooter
Gyerekroller - teherbírás 50 kg, állítható kormánymagassággal, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa4529 Termékszám:  3496271000424

Minnie Scooter

Minnie, Mickey barátja már alig várja, hogy a kis hercegnőd tesztelje az új összecsukható rollert. Az 50 kg terhelhetőség több, mint elegendő, hiszen ez a roller 3 éves kortól ajánlott azoknak a mozgékony gyerekeknek, akik szeretnek kinn lenni a friss levegőn, és kedvelik a népszerű Minnie Mouse alakját.

Főbb jellemzők

  • Páratlan színkombináció
  • Állítható kormánymagasság (69 - 78 cm)
  • Csúszásgátlóval ellátott fellépő a biztonság érdekében

Nem fog eltűnni a játszótéren

A vibráló színű rollert egyszerűen szemmel tarthatod, amikor kislányod vidáman száguldozik. Az élénk színek kombinációja minden kislány fantáziáját megmozgatja, így lánykád és barátnője Minnie könnyen a figyelem középpontjába kerülhet a többi rollerező között.

A biztonság a legfontosabb

A gyártók, nagyon okosan, a kis rollerezők maximális biztonságára törekedtek a tervezés során, és megbízható csúszásgátlóval látták el a fellépő részt. De ahhoz, hogy gyermeked valóban baleset kockázata nélkül rollerezhessen, természetesen nem szabad alábecsülni a kötelező felszerelés jelentőségét, úgy mint a sisakot és protektorokat, amelyek megbízhatóan megakadályozhatják a sérüléseket.

Terhelhetőség:
50 kg

Ajánlott életkor:
3 éves kortól

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK Európai Parlament és Tanács irányelveinek, valamint az összes vonatkozó cseh jogszabálynak. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozat is rendelkezésre áll.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Minnie Scooter
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koloběžka Minnie. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Minnie Scooter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koloběžka Minnie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koloběžka Minnie.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ