30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rovio Angry Birds Star Wars Darth Vader 12,5 cm

Termékkatalógus
Rovio Angry Birds Star Wars Darth Vader 12,5 cm
5 2 értékelés
Plüss Ajánlott kor 3 éves kortól
Kód:  AGR003d Termékszám:  93165 Gyártó honlapja:

Rovio Angry Birds Star Wars Darth Vader 12,5 cm

Válaszd ki kedvenc szereplődet aranyos plüssfigura formájában a Rovio Angry Birds Star Wars játékából! Darth Vaderrel jókat tudsz játszani és hűséges barátod lesz. Ha vele alszol, ébredés után a mosolya energiát és jókedvet ad az új naphoz.  

A plüssjáték kellemes tapintású anyagból készült, így mindenki szeretni fogja. Ne tévesszen meg Darth Vader rejtélyes arckifejezése - meg fogsz lepődni, milyen kedves és szeretetreméltó. A Rovio Angry Birds plüssfigura a legjobb választás akkor is, ha nem vagy lelkes játékos. De legjobban azok fogják szeretni, akik már játszották ezt a játékot - számukra az Angry Birds plüssfigura lesz a győzelmi trófea! A játékot 3 éves kortól ajánljuk.


További információk:

anyaga:
plüss

A csomag tartalma:
1 x  Angry Birds Star Wars - Darth Vader plüssfigura

méret:
12.5 cm
 

Ajánlott :
3 éves kortól

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK (2009. június 18) irányelvének a játékok biztonságáról és a vonatkozó cseh szabályozásnak. A CE szabványnak megfelelő.
 

Paraméterek

Téma
Csillagok háborúja Kész!

Innen ismerheted

Téma
Csillagok háborúja Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rovio Angry Birds Star Wars Darth Vader 12,5 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rovio Angry Birds Star Wars 12.5cm Darth Vader. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rovio Angry Birds Star Wars 12.5cm Darth Vader. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rovio Angry Birds Star Wars Darth Vader 12,5 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rovio Angry Birds Star Wars Darth Vader 12,5 cm.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ