Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ruhát a karnevál - csontváz vel. M

Termékkatalógus
Ruhát a karnevál - csontváz vel. M
Jelmez A korosztály 5-9 éves, mérete 120-130 cm
Kód:  KOS023 Termékszám:  8590756554725

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ruhát a karnevál - csontváz vel. M Megszűnt

Ruhát a karnevál - csontváz vel. M

Farsangi jelmez - Skeleton vonzó álca bálba vagy egy karnevál, vagy más esemény a gyermek számára. Úgy tervezték, a korosztály 5-9 év, és mérete számok 120-130 cm. Kostým je určený jak pro holky, tak i kluky. Ez magában foglalja a kalap, Body és kabát, mind fekete-fehér nyomtatás. Ez nem tartalmazza a parókát és cipőt. A tökéletesség kitalálni csontvázak fokozza minden smink az arcán.

Csontváz ruha nagyon kényelmes és a gyermek akkor érzi magát, még a versenyek során, a játékok és a tánc, amely része minden karnevál. Gyermekének a lehetőséget, hogy szafari egy kis horror szellem és pihenni magukat všedných aggodalom és az öröm. Biztos lehet benne, hogy a gyermek fogja használni ezt a jelmezt és a különböző egyéb játékok barátaival. Hagyja, hogy a gyermeknek meg kell az Ön segítségével dallam egyéb részleteket elfedik még javítani, és élvezze vele csodálatos időt a karnevál!

A csomag tartalma:

  • kalap
  • overall
  • héj

méret:
M (120-130 cm)

Ajánlott kor:
5-9 év
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ruhát a karnevál - csontváz vel. M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Šaty na karneval - Kostlivec vel. M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Šaty na karneval - Kostlivec vel. M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kleidung Karneval -. Skelett Größe M.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ