A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku MPLA317262

Karnevál Kosztum gyerekeknek - indián M-es méretben

Termékkatalógus
Karnevál Kosztum gyerekeknek - indián M-es méretben
5 2 értékelés
Gyerek jelmez - A korosztály 5-9 éves, mérete 120-130 cm
Kód:  KOS016g Termékszám:  8590756824279

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Karnevál Kosztum gyerekeknek - indián M-es méretben Megszűnt

Karnevál Kosztum gyerekeknek - indián M-es méretben

Ez a karneváli indián kosztum egy varázslatos jelmez az Ön gyermeke számára. Sok gyerek, valamint szülő szereti a Western vadnyugati történeteket, amelyekben indiánok szerepelnek. Most a farsang idején lehetősége van a gyermekének, hogy átélje milyen valamilyen idián lány karakternek a szerepében lenni. A jelmeznek szoknya kialakítása van, 5-9 év közötti korosztály, 120-130 cm magas méretéhez lett igazítva. A csomag tartalmaz egy ruhát, egy övet és egy kulcsfontosságú fejdíszt, amely a gyermekét egy igazi indiánná fogja alakítani.

Ha a jelmezzel tökéletes illúziót akar kelteni, használjon hozzá egy kis sminket is. A megjelenést tovább lehet fokozni azzal, ha a nyakára gyöngysort vagy valamilyen más díszt tesznek. Lehetősége van arra, hogy bevonja a gyermekét a készülődésbe, megengedni, hogy részt vegyen a jelmez és a teljes indián kinézet véglegesítésében. Az indiaián jelmez nagyon kényelmes és a gyermeke jól fogja érezni magát benne, még a versenyek, játékok és a táncolás során is, amelyek mind részét képezik minden farsangi mulatságnak. Emellett természetesen a gyermekét nemcsak maga a kinézet, hanem az indián történetek hatása is magával fogja ragadni. Találjanak ki közösen a lányával valamilyen indián nevet, amelyet majd el kell mondania a jelmezbálon. Élvezze együtt gyermekével a jelmezkészítés folyamatát és higgye el, hogy ezek olyan értékes pillanatok, amelyekre sokáig emlékezni fog.

A csomag tartalma:

  • Ruha
  • Öv
  • Fejdísz


Méret:
M (120-130 cm)

Ajánlott kor:
5-9 év

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Karnevál Kosztum gyerekeknek - indián M-es méretben Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Šaty na karneval - Indiánka vel. M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Karnevalové šaty - Indiana Veľkosť M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Šaty na karneval - Indiánka vel. M.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ