Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Farsangi jelmez - Kis boszorkány, méret: M

Termékkatalógus
Farsangi jelmez - Kis boszorkány, méret: M
Gyerek jelmez - korosztály: 5-9 év, méret: 120- 130 cm
Kód:  KOS033j Termékszám:  8590756823982

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Farsangi jelmez - Kis boszorkány, méret: M Megszűnt

Farsangi jelmez - Kis boszorkány, méret: M

Farsangi jelmez - a kis boszorkány egy olyan jelmez, amely sok kishölgyet elbűvöl. Ki ne ismerné Harry Pottert és az ott megjelenő Hermione alakját egészen attól kezdve, hogy bekerült a Roxfort első osztályába, vagy Saxánáét a Lány a seprűnyélenből? Mindkét lány, valamint sok más boszorkány és varázsló alakja a tündérmesékben kalandos történeteket élt át. Saját kishölgyed is biztosan megszerette az egyik ilyen kis hősnőt, és most lehetőséget kaphat arra, hogy egy ilyen boszorkánynak öltözzön be farsangra vagy más álarcos bálokra.

Az öltözék egy egyberészes ruhából és kalapból áll. Nem tartalmaz cipőt. 5-9 év és 120-130 cm közötti kislányoknak tervezték. Kislányodnak meg lesz a lehetősége arra, hogy egyéb kiegészítőkkel is ellássa a jelmezt, amiben te is tudsz segíteni. A jelmez előkészítése és kiegészítők készítése közben jót szórakozhattok. A legnagyobb élményt pedig a farsangi buli jelenti majd, ahol nézheted és idővel be is csatlakozhatsz a vidám mulatozásba és a gyermekek csevegésébe a különböző jelmezekről.

A csomag tartalma:
ruha
kalap

Méret:
120-130 cm

Ajánlott korosztály:
5-9 év

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Farsangi jelmez - Kis boszorkány, méret: M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kostým Malá čarodějka vel. M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Šaty na karneval – Malá čarodejnica veľkosť M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kinderkostüm Karnevalskleid - Kleine Zauberin M.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ