30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kék kutyus homokozó - medence

Termékkatalógus
Kék kutyus homokozó - medence
- méretei 115 x 92 x 25 cm
Kód:  HRAa2618 Termékszám:  8595105737323

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kék kutyus homokozó - medence

Homokozó vagy medence?

Ez a kedves kis kutyust formázó homokozó/medence tartós műanyagból készült, és garantáltan örömet okoz majd a gyerekeknek, bárhová is teszed. Ha szeretnéd, felváltva használhatod homokozóként vagy medenceként. Csak töltsd meg homokkal vagy vízzel, és már kezdődhet is a játék vagy a hűsítő pancsolás a forró nyári napokon! A gyerekek egyik legnépszerűbb szórakozása a homokozás vagy pancsolás, az egyik kedvenc állatuk pedig a kutya, így ezzel a termékkel két legyet üthetsz egy csapásra.

Alapvető jellemzők:

  • Szín: kék
  • Méretek: 115 x 92 x 25 cm
  • Tömeg: 5 kg
  • Anyaga: műanyag

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-án hozott 2009/48/EK rendelet előírásainak és minden egyéb törvényes előírásnak. A termék természetesen CE tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kék kutyus homokozó - medence Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pískoviště - bazének Pejsek modré. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pieskovisko - bazénik Psík modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sandkasten / Pool - Blue Dog. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sandkasten / Pool - Blue Dog.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ