A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Seva lányoknak

Termékkatalógus
Seva lányoknak
5 1 értékelés
Építőjáték - 180 darabos, 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa7019 Termékszám:  8592812186208

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Seva lányoknak

A számtalan módon variálható Seva Mini politechnikai építőjátékkal örömet szerezhet minden kis építész leánykának. Ez a hagyományos építőjáték különböző funkcionális építmények létrehozását teszi lehetővé. A gyerekek a játék 180 darabjából babakocsit, kiságyat és további nélkülözhetetlen kiegészítőket építhetnek, melyek minden kis házikóba szükségesek, és nem csupán a Seva márkájúakhoz alkalmasak. Az építőjáték kombinálható a Seva más típusú építőjátékaival.


Legfontosabb jellemzők

  • 4 éves kortól ajánlott
  • A legjobb építőjáték a gyermekek finommotorikájának fejlesztésére
  • Nagy hagyományokkal rendelkező cseh építőjáték
  • Összesen 180 darab
  • Kombinálható egyéb típusú Seva építőjátékokkal

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seva lányoknak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seva Pro dívky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seva Pre dievčatá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seva Set für Mädchen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seva Set für Mädchen.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ