AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Sofa autószervíz

Termékkatalógus
Sofa autószervíz
Játékszett -Ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRAa9674 Termékszám:  3048700023339 Gyártó honlapja:

Sofa autószervíz

Ez a jó minőségű játék, amely egy összecsukható autószerviz formájában érhető el, lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy fantáziájukat fejlesszék. Az autó hátulját könnyen le lehet nyitni, és egy garázst rejt magában. A dobozban számos tartozék található: két autó és nyolc kiegészítő kellék. Forgalomszabályozók állíthatóak fel belőlük, amelyek egy benzinkúthoz vezetnek, mely szintén a felszerelés részét képezi. A mágneseknek köszönhetően könnyen kivehetők a kocsi belsejének elemei a játék végén. Méretei: 34 × 15 × 11 cm. 3 év alatti gyermekek számára alkalmas.

Legfontosabb jellemzői

  • Létrehozható egy garázs és benzinkút 
  • A csomag két autót és nyolc kiegészítőt tartalmaz
  • Rengeteg lehetőség van játszani
  • A belső elemek mágnessel csatlakoznak a kocsihoz
  • A méretei 34 × 15 × 11 cm-es
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól

Hagyományos faanyagból

A fából készült játékok évtizedek óta nagy népszerűségnek örvendenek. Jó minőségűek és nem károsak a környezetre. A szülők is visszaemlékezhetnek gyermekkorukra ezekkel a játékokkal. A teherautó és tartozékai időtlen kialakítása javítja az összbenyomást. A kocsi hátulja lehajtható és a számos tartozéknak köszönhetően sok lehetőséget nyújt a játékra, remek szórakozás, mely leköti a gyermekek figyelmét hosszabb időre, és végül, de nem utolsósorban a finom motoros készségeket is fejleszti.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sofa autószervíz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rozkládací servisní auto. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rozkladacie servisné auto. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielset Falt-Servicewagen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielset Falt-Servicewagen.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ