Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Spy Gear - fémdetektor

Termékkatalógus
Spy Gear - fémdetektor
2,4 5 értékelés
Játékszett - kis kémeknek, fémtárgyak találása esetén fény- és hangjelzéssel figyelmeztet
Kód:  HRAa5599 Termékszám:  4893669000124

Spy Gear - fémdetektor

Ha az Ön kis kalandora is imád mindenféle kincsek után kutatni, akkor ezt a fémdetektort pontosan neki szánták! E nagyszerű kis eszköznek köszönhetően az értékes tárgyak utáni nyomozás teljesen új dimenzióba lép. A készülék 33 cm hosszú, és állítható markolattal látták el.

Legfontosabb jellemzők


  • Fény- és hangjelzés, amely figyelmeztet fémtárgyak érzékelése esetén
  • Beállítható érzékenység több pozícióhoz
  • Nagyszerű ajándék minden kis kincskeresőnek

?A detektor érzékenysége több különböző pozícióhoz beállítható a görgő segítségével. A fényjelzés, illetve a hangjelzés tájékoztat fémtárgy érzékelése esetén. Az eszköz működéséhez elegendő egyetlen darab 9V-os elem, amely nem tartozéka a csomagnak.

A fémdetektor segítségével gyermeke könnyedén megtalálhat bármilyen tárgyat akár az erdőben, akár kint a földeken vagy a vízparton. E remek kis eszköz hosszú órákon keresztül lefoglalja csemetéjét, Önnek pedig bizonyára büszkén fogja figyelni a kis csibész arcára kiülő örömteli arckifejezést az új kincsek felderítése során.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spy Gear - fémdetektor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Špionská výbava - Detektor kovu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Špiónska výbava - Detektor kovu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spy Gear - Metalldetektor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spy Gear - Metalldetektor.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ