Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Játék szett- Star Wars 3.75 - Kanan Jarrus

Termékkatalógus
Játék szett- Star Wars 3.75 - Kanan Jarrus
Játékszett Ajánlott kor: 4 éves kortól
Kód:  HRAa8435a Termékszám:  ASRT5010994962203 Gyártó honlapja:

Játék szett- Star Wars 3.75 - Kanan Jarrus

Az új gyűjtemény mintegy 10 cm magas figurákat tartalmaz mozgatható végtagokkal. Mindegyik a  háborús arcát mutatja. Kedvenc hősei a legendás Star Wars filmsorozatnak és egy új történet a Rogue One szereplői is helyet kapnak. Ezért mindegyik fel van szerelve egy ikonikus kiegészítővel, és egy darab tipikus csatatéren  használt berendezéssel. Emlékezt mindenkit egycsodálatos galaktikus kalandra, és visszatérés biztosít a Star Wars. világába. Kanan Jarrus, egy ideig a lézerkardokat cserélte lőfegyverekre az Inkvizítor és a rohamosztagosok  között. Az űrhajó legénysége azonban emlékeztette őt a Silah-hoz való kkötödéséről és visszanyerte a vágyat, hogy lázadjon és harcoljon a nemes dolgokért. Alkalmas 4 év alatti gyermekek számára.

 

Paraméterek

Játék magassága
10 cm Kész!

Játék magassága

Játék magassága
10 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Játék szett- Star Wars 3.75 - Kanan Jarrus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars 3.75" Figurka – Kanan Jarrus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Star Wars 3.75" Figúrka – Kanan Jarrus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte STAR WARS ROGUE ONE BATTLE-ACTION BASISFIGUREN - SWU KANAN JARRUS STORMTROOP DISQUIS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte STAR WARS ROGUE ONE BATTLE-ACTION BASISFIGUREN - SWU KANAN JARRUS STORMTROOP DISQUIS.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ