A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Felfújható Stegosaurus

Termékkatalógus
Felfújható Stegosaurus
Felfújható játék - mérete 118 x 51 cm
Kód:  HRAa6765 Termékszám:  894680000340

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Felfújható Stegosaurus

Ez a gyönyörű felfújható Stegosaurus a kisebb és a nagyobb gyerekeket egyaránt elbűvöli. Használható a szobában dekorációként, mely különösen az őskori állatok kis rajongóinak nyeri majd el a tetszését. A játékkal a szabadban is lehet játszani - például a kertben vagy a medencében. Gyermeked rengeteg örömöt lelhet benne, és mivel a teste puha, sérülésveszélytől sem kell tartanod. A Stegosaurus oktatási segédeszközként is szolgálhat, melynek segítségével bevezetheted a gyereket az őskor világának rejtelmeibe. Szerezz be egy olyan játékot a gyermekednek, amellyel rengeteg mókában lesz része!

A játék tulajdonságai

  • Hossza 118 cm
  • Magassága 51 cm
  • Felfújható

A kedvenc dinoszaurusz

A Stegosaurus egy jól ismert dinoszaurusz-alfaj, mely a késő jura időszakban élt. Nevét - melynek jelentése „fedeles gyík" - a hátán zsindelyszerűen egymásra fektetve elhelyezkedő páncéllemezekről kapta. A nyakán kisebb, a hátán és a farka kezdeténél nagyobb méretű, függőlegesen álló rombusz alakú páncéllemezek sorakoztak. Ez a kedvelt dinoszaurusz-alfaj egyetlen gyerek gyűjteményéből sem maradhat ki!

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Felfújható Stegosaurus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stegosaurus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Stegosaurus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Stegosaurus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Stegosaurus.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ