Style me up - Hippie ruhatervező portfolió

Termékkatalógus
Style me up - Hippie ruhatervező portfolió
Kreatív szett Ajánlott kor: 8 éves kortól
Kód:  HRAa1260 Termékszám:  0628845014633
Style me up - Hippie ruhatervező portfolió Megszűnt

Style me up - Hippie ruhatervező portfolió

Minden kis hölgyben rejtőzik egy nagy divatdiktátor, aki használni akarja a gyermek képzeletét, hogy hozzon létre általa különböző divatkreációkat. Ezzel a tervező tárcával olyan lehet, mint egy igazi nagy divattervező, akinek az a feladata, hogy ruhát tervezzen öt gyönyörű modellnek.Készítsd el a saját kollekciódat a Hippi ruhás tervezővel. Inkább szeretnéd, hogy a szupermodell laza hippi ruhát hordjon, vagy inkább keleties viseletet?? Akkor is folytathatod a saját ötleteid alapján a rajzolást, ha éppen már nincs előtted a sablon. A sablonok célja, hogy bemutassa, hogyan lehet és érdemes egy ruhát megtervezni. A szett alkalmas a 8 évnél idősebb kis designerek számára.

További információk:

A készlet tartalma:
4 x Sablon
40 x illusztrálható lapsablon
50 x matrica

méretek:
32,4 x 2,38 x 14,6 cm-es

Ajánlott kor:
8 éves kortól

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról alkotott jogszabálynak és minden jogi normának a cseh szabályozás szerint. Megfelelőségi nyilatkozattal.



 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Style me up - Hippie ruhatervező portfolió Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Style me up - Hippie oblečení návrhářské portfolio. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Style me up - Hippie oblečenie návrhárske portfólio. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Style Me up - Hippie Kleidung Design-Portfolio. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Style Me up - Hippie Kleidung Design-Portfolio.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ