A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Micimackó Zenélő játszószőnyeg

Termékkatalógus
Micimackó Zenélő játszószőnyeg
5 1 értékelés
Játszószőnyeg - átmérője 80 cm
Kód:  QBM108 Termékszám:  5011666719620

Micimackó Zenélő játszószőnyeg

Ez az élénk színű Micimackós zenélő játszószőnyeg egy sor érdekes tevékenységet nyújt. Pihe-puha felületén kényelmes játszani, felette dupla boltív található. Az interkaktív szőnyeg célja a gyerekek szórakoztatása, és hogy motiválja őket mozgásra és a világ fedezésére. A boltív gyönyörűen kidolgozott mesehősei első pillantásra figyelemre késztetnek, és életre keltik a közkedvelt mesét. A kedves halk dallamok mozgásra serkentik a gyermeket és fejlesztik az környezete iránti figyelmét. Más felfüggesztett karakter is található, állatok, tükör, rágóka és támogató párna. Ez a játék jelentősen fejleszti a kíváncsiságot, a vizuális, taktilis és motorikus készségeket, javul a koncentráció és mozgáskoordináció. 

Műszaki adatok:

Átmérő:
80 cm

Áramellátás:
3 db AA elem (nem tartozék)

Ajánlott kor:
születéstől

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK irányelvének (2009. június 18.) a játékokok biztonságáról és a cseh szabályozás minden jogi normájának. Értelemszerűen tartalmazza a CE megfelelőségi nyilatkozatot. 

Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Hosszúság/mélység
80 cm Kész!
Szélesség
80 cm Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Méretek

Hosszúság/mélység
80 cm Kész!
Szélesség
80 cm Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Micimackó Zenélő játszószőnyeg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Symfonická podložka Medvídek Pú. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Symfonická podložka Macko Pú. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Symphonic Pad Winnie the Pooh. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Symphonic Pad Winnie the Pooh.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ