A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Bigjigs Színes Fa Autó Állatokkal

Termékkatalógus
Bigjigs Színes Fa Autó Állatokkal
5 2 értékelés
- 2 éves kortól ajánlott
1 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BGJ259 Termékszám:  691621008966
Bigjigs Színes Fa Autó Állatokkal 1 890 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Bigjigs Színes Fa Autó Állatokkal

Színes fából készült autók állatokkal minden kisfiú és kislány számára. A játék használata 2 éves kortól ajánlott. Oroszlán, zsiráf, vagy éppen elefánt ül a volán mögött, akikkel remek versenyeket lehet rendezni, hogy kiderüljön, melyik állat a legjobb sofőr közülük. Az ár 1 db autót és figurát tartalmaz. A kiválasztás véletlenszerűen történik.

Ezt a játékok a Bigjigs nevű angol cég gyártja, amely 1985-ben alakult. A kezdetekben ez a gyártó csak fa puzzle előállításával foglalkozott. Az összes játék kézzel és szeretettel készült a gyártók által, akik a piacon értékesítették termékeiket. Mivel a játékaik rendkívüli népszerűségnek örvendtek, ezért ki tudták terjeszteni a gyártásukat más termékekre is. Azt is lehetővé tették, hogy katalógusból lehessen a termékeiket rendelni. A Bigjigs továbbra is az alapító család tulajdona, és a kezdetektől máig ellátja Angliát és Nyugat-Európát nagyszerű játékaival. Minden Bigjigs fa játékot Angliában terveznek. A Bigjigs játékok minősége tesztelve van, és az összes európai, illetve amerikai előírásnak megfelelnek.

Paraméterek

Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bigjigs Színes Fa Autó Állatokkal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barevné dřevěné auto se zvířátky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Farebné drevené auto so zvieratkami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bunte Holz-Autos mit Tieren. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bunte Holz-Autos mit Tieren.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ