A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Bigjigs színes varázsa

Termékkatalógus
Bigjigs színes varázsa
4,7 7 értékelés
Leporelló - ajánlott 3 éves kortól
Kód:  BGJ258 Termékszám:  691621150242

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bigjigs színes varázsa

A hagyományos színes fa kocka szórakoztatja a gyermekeket hosszú órákon át. Köszönhetően a változatos színeknek, első látásra vonzzák a tekintetet. Ez a játék egyszerre tanít és szórakoztat, alkalmas nyaraláshoz, ahol sokáig le tudja foglalni a gyermekeket. A játék 3 éves kortól ajánlott.

A játék gyártója az 1985-ben alapított Bigjigs angol cég, amely csak fából készült puzzle-ket forgalmazott. Minden játékot kézzel készítettek, amiket aztán a piacon árusították. A vásárlók körében nagyon népszerűek lettek, így igyekeztek bővíteni kínálatukat, valamint postai úton történő kiszállítást és katalógusrendeléseket is lehetővé tenni. A Bigjigs cég továbbra is az eredeti család tulajdonát képezi, termékeiket az Egyesült Királyságban és Nyugat-Európában szállítják vásárlóiknak. Minden fából készült  Bigjigs fajátékot Angliában terveztek. A  Bigjigs játékok minőségét tesztelték és megfelelnek az EU és az USA összes értékesítési feltételének.

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bigjigs színes varázsa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barevné kouzlo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Farebné kúzlo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bunter Zauber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bunter Zauber.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ