Shop roku AlzaBoxy Q1

T-Rex

Termékkatalógus
T-Rex
4,0 2 értékelés
Felfújható játék - Méretek: 110 x 95 cm
Kód:  HRAa6760 Termékszám:  894680000081

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

T-Rex

Kiváló felfújható Tyrannosaurus Rex játék, mely mind a fiatal, mind a kicsit idősebb gyermekek kedvenc játékává válik majd! Dekorációként használható a gyerekszobában, így hatalmas örömöt szerezve az őskori állatok rajongóinak számára. Természeten kültérben is használható - gyermeked akár a medencébe is beviheti magával kedvenc állatkáját. Puha testének köszönhetően a gyermekre nézve szinte esély sincs a sérülésre, ráadásul akár taneszközként is használhatod, hogy felkeltsd gyermeked érdeklődését a történelem iránt. Szerezz gyermekednek egyet ebből a kiváló minőségű, szórakoztató játékból!

Tulajdonságok

  • Magassága: 95 cm
  • Felfújható játék

Utazás az őskorba

Az őskori gyík az egyik legnagyobb húsevő dinoszaurusz, és szárazföldi ragadozó volt az őskorban. Ez az aranyos verziója gyermeked szobájából sem hiányozhat, főleg nem az olyan kisfiúkéból, akik imádják az őskori kalandokat. A lenyűgöző játék biztonságos, így kisgyermekek számára is használható. Add meg gyermekednek az esélyt, hogy új kalandokat élhessen át, és ezáltal szabadon fejleszthesse fantáziáját!

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: T-Rex Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si T-Rex střední. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si T-Rex stredná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte T-Rex Medium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte T-Rex Medium.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ