Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Bigjigs Csörgődob

Termékkatalógus
Bigjigs Csörgődob
3,3 3 értékelés
Zenélő játék Ajánlott kor 3 éves, 2 színű varianty- mi által szolgáltatott áram készletek
Kód:  BGJ217 Termékszám:  691621001943

Bigjigs Csörgődob

A csörgődob   egyike a legnépszerűbb gyermek - hangszereknek. Nagy segítséget nyújt  a tanulásban a ritmusérzék kialkításában, és pozitív hatással van a gyermekek  zenei ízlésének kifejlődésére is. Ez a csörgődob  gondosan kialakított, jó minőségű,  tartós és biztonságos. Alkalmas a gyermekek számára 3 éves kortól, s ők  bizonyára élvezettel fogadják a hangszer  vidám  kialakítását (design).  Egy csomagban egy csörgődob található, és sajnos  nem tudjuk garantálni egy konkrét színvariáció szállítását .

Műszaki adatok:

Anyaga:
fa

Átmérője:
15 cm

A csomag tartalma:
1x csörgődob

Ajánlott:
3 éves kortól

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK )2009. június 18) irányelvének a játékok biztonságáról és minden vonatkozó cseh szabályozásnak. CE szabványnak megfelelő.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bigjigs Csörgődob Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tamburína. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tamburína. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tamburína. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tamburína.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ