A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Teddies Repülőgép-anyahajó fény- és hangeffektekkel

Termékkatalógus
Teddies Repülőgép-anyahajó fény- és hangeffektekkel
Műanyag modell - műanyag repülőgép-anyahajó, 79 cm hosszú, fény- és hanghatásokkal, 5 éves kortól
Kód:  HRAms263 Termékszám:  8592190736057 Gyártó honlapja:
Teddies Repülőgép-anyahajó fény- és hangeffektekkel Megszűnt

Teddies Repülőgép-anyahajó fény- és hangeffektekkel

Minden olyan 5 éves kisfiú imádni fogja ezt a rendkívül életszerű műanyag repülőgép-anyahajó modellt, akinek minden álma, hogy egyszer egy ilyen anyahajó kapitányává válhasson. A különleges fény- és hanghatások még vonzóbbá teszik ezt a 79 cm hosszú játékmodellt a gyermekek számára. A játék jó minőségű, rendkívül tartós és környzetbarát anyagokból készült. Mindez pedig garantálja a hoszzú távú problémamentes használatot. A modell természetesek megfelel a játékok biztonságáról szóló irányelveknekelőtérbe helyezve azt a tényt,hogy főként gyermekek kezébe fog kerülni, így a gyártás során fokozott figyelmet fordítottak a használt anyagokra. A játék anyahajó részét képezi egy kis felszállópálya is, amelyről nem hiányozhatnak a megfelelő katonai felszerelések. Ennek értelmében ennek a készletnek a megvásárlásával gyermeke nemcsak egy rendkívül élethű anyahajó, hanem a hozzá tartozó számos harci repülőgép tulajdonosává is válik. Ezek a kiegészítők biztosan jól fognak jönni a kis kapitányok közötti csatákban mind a tengeren, mind pedig a szárazföldön. Ha ki szeretné élvezni a modell nyújtotta teljes játékélményt, akkor szüksége lesz pár darab elemre, amelyeket a csomag nem tartlamaz.

A csomag tartalma:
Repülőgép-anyahajó
Kisebb repülőgépek

Tápegység:
Elem

Anyag:
Műanyag

Méret:
A hajó 79 cm hosszú

Ajánlott életkor:
5 éves kortól ajánlott

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Teddies Repülőgép-anyahajó fény- és hangeffektekkel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teddies Letadlová loď se zvukem a světlem . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Teddies Lietadlová loď so zvukom a svetlom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Flugzeugträger Teddies mit Ton und Licht. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Flugzeugträger Teddies mit Ton und Licht.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ