A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Teenage Mutant Ninja Turtles - DONATELLO harcos

Termékkatalógus
Teenage Mutant Ninja Turtles - DONATELLO harcos
Figura mérete 12 cm
Kód:  ZT238 Termékszám:  9003150916314
Teenage Mutant Ninja Turtles - DONATELLO harcos Megszűnt

Teenage Mutant Ninja Turtles - DONATELLO harcos

Herní figurka inspirovaná nesmrtelnými legendami - odvážnými a vtipnými zelenými bojovníky Želvy Ninja. Ezek a számok teszik közzé, a kiegészítés a film Teenage Mutant Ninja Turtles, ami igen sikeres Michael Bay, akinek a neve a minőséget és remek szórakozást. Hagyja, hogy a világ Ninja Turtles megelevenednek a szobában.A fiatalabb, több móka és ninja, mint voltak valaha! Tales of the Ninja Turtles életéről négy tizenéves testvérek, akik megtanulják, hogy támaszkodni magukat és egymást, és akik keresik a titkot a létezéséről, és eredetét.

Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT - serdülő Mutant Ninja / Hero Turtles) négy teknős mutánsok - testvérek. Ők voltak az első megjelent, mint egy komikus történet, de a leghíresebb sorozata a 90-es. év. Tanáruk és az örökbefogadó apa, mester Splinter képzett a művészet Ninjitsu és nevezték az olasz reneszánsz művészek. Együtt barátja április harci bűncselekmény Manhattan, ami lett a hazai (főleg szennyvíz). A legnagyobb gazember a Ripper és klánját láb, amely fokozatosan hozzá több ellenséget. 

Warriors Donatello készen a harcra. Tekerjük egy darabot a héjából, és dobja az ellenség. A figura 12 cm magas. 

Donatello "Donnie itt van. Az agyam készletek, amit használunk. Invent felszerelések, fegyverek és csodálatos autó, amely megvéd és testvéreim."

Paraméterek

Téma
Tini nindzsa teknőcök Kész!

Innen ismerheted

Téma
Tini nindzsa teknőcök Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Teenage Mutant Ninja Turtles - DONATELLO harcos Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Želvy Ninja - DONATELLO bojovník. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Korytnačky Ninja - DONATELLO bojovník. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ninja Turtles - Kämpfer Donatello . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ninja Turtles - Kämpfer Donatello .
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ