A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Bino Traktor gumi kerekek és iparvágány

Termékkatalógus
Bino Traktor gumi kerekek és iparvágány
4,5 4 értékelés
Játék autó - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRA337d Termékszám:  4019359820777

Bino Traktor gumi kerekek és iparvágány

A gumiabroncsok és az iparvágány gumiabroncsai nem hiányozhatnak egyetlen kisfiú flottájából sem. Ez a fából készült traktor a gyerekeknek egy csodálatos szórakozást kínál a síkágyas fedélzeten, amely extra kockákat tartalmaz betűkkel, számokkal és képekkel. Ennek a játéknak köszönhetően szórakoztató módon fejlesztheted gyermeked alapkészségeit.

Műszaki adatok:

Méretek:

39 x 11 x 8 cm

Anyag:

Fa

A játék megfelel az Európai Parlamentnek és a Tanács 2009. június 18-i 2009/48 / EK irányelve a játékok biztonságáról és az összes jogi normáról a cseh jogszabályoknak megfelelően. Megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Paraméterek

Alsó korhatár
1 éves kortól, 3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
1 éves kortól, 3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bino Traktor gumi kerekek és iparvágány Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bino Traktor s gumovými koly a vlečkou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bino Traktor s gumovými kolesami a vlečkou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bino Traktor mit Gummirädern und Anhänger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bino Traktor mit Gummirädern und Anhänger.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ