Akvizice ApF HU Shop roku

Zenélő játék trombita

Termékkatalógus
Zenélő játék trombita
5 1 értékelés
Zenélő játék - Alkalmas 6 hónapos kortól
Kód:  FOB330 Termékszám:  037977800401 Gyártó honlapja:

Zenélő játék trombita


Minden játék nagyon népszerű a kisgyermekek körében. Azonban ez az egyedi alakú szokatlan zenélő trombita minden bizonnyal magára vonzza majd a gyermek figyelmét. A hangszer feltűnő narancssárga színben érkezik. A gombok megnyomásával a trombita különböző hangokat produkál, amelynek hatására a gyermek megkeresi a hang forrását, és ezzel fejleszti a hallását. A nagy kontrasztú színek és a fekete-fehér fogantyúk elősegítik a vizuális fejlődését. A játék semmilyen felületi bevonattal nem rendelkezik, így arra is alkalmas, hogy a gyermek a szájába vegye.


Trombita csecsemőknek

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Trombita csecsemőknek

Legfontosabb jellemzői

  • Gyermekeknek 6 hónapos kortól
  • Érdekes alak
  • Szembetűnő színek
  • Támogatja a gyermek látásának, hallásának fejlődését
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zenélő játék trombita Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hrající trumpeta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hrajúca trumpeta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trompete spielend. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trompete spielend.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ