A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Tronic Profi Challenger MT865C - Lánctalpas vontató

Termékkatalógus
Tronic Profi Challenger MT865C - Lánctalpas vontató
Építőjáték Az ajánlott 12 éves korban
Kód:  HS020 Termékszám:  4047385100778
Tronic Profi Challenger MT865C - Lánctalpas vontató Megszűnt

Tronic Profi Challenger MT865C - Lánctalpas vontató

Challenger MT865C másik vidám sorozat készletek Tronic Professional. Ez a készlet tartalmaz 2395 darab, amely készült kiváló minőségű fém és műanyag. Miután építeni a részletes modell lánctalpas traktor skála 01:16. A traktorra van szerelve egy funkcionális vonóhorog, mozgó kerekek és gumik eredeti mintákat. A gally élvezheti a csodálatos élményt nemcsak zeneszerzői, hanem a kész modell. A csomag, persze, meg fogja találni az összes szükséges eszközök Szerelési és üzemeltetési utasítás szemléltető képek az egyszerű telepítés. A készlet alkalmas a gyermekek számára 12 éves.
 
Tronic Profi szett szórakoztató, emlékeztet a legendás cseh Mercury. Egyedi alkatrészek készletek fémből vagy műanyag részekkel, amelyek összeszerelve a csavarokat és anyákat. Ezek a minőségi készletek gyerekeknek mellett szórakoztató, hogy segítsen fejleszteni a kreativitást, a motoros készségeket és a képzelet.Mivel a kifinomultság és a pontosság feldolgozás csak nagyon vonzó kihívást jelent bármely kis- és
 
Műszaki adatok:

kiadás:
tronic Professional

Darabszám:
2395

skála:
01:16

anyaga:
Fém + műanyag

méretek:
36 x 19 x 20 cm-es

súly:
2,8 kg

Ajánlott kor:
12+
 
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tronic Profi Challenger MT865C - Lánctalpas vontató
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRONICO Professional Challenger MT865C - Pásový traktor. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tronic Professional Challenger MT865C - Pásový traktor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tronic Professionelle Challenger MT865C - Raupentraktor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tronic Professionelle Challenger MT865C - Raupentraktor.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ