30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Ugráló pingvinek

Termékkatalógus
Ugráló pingvinek
Vizijáték - a legkisebbek számára, 18 hónapos kortól alkalmas
Kód:  QBM044 Termékszám:  5011666722156

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ugráló pingvinek

Az ugráló pingvinek rendkívül szórakoztató élménnyé varázsolják az esti fürdetést! Ezek az aranyos pingvinek egy rámpával felszerelt szigeten úszkálnak. A halacska megnyomásakor a pingvinek zene kíséretében a kis szigetről a vízbe kezdenek ugrálni. Ezzel a mulatságos játékkal nagy örömet szerezhetsz bármilyen kisgyermeknek 18 hónapos kortól.

Műszaki adatok:

Anyaga:
Műanyag

áramellátás:
3x AAA elem (nem tartozik a csomaghoz)

Ajánlott kor:
18 hónap

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009 június 18-i 2009/48/ES a játékok biztonságáról szóló előírásnak és a cseh szabályozás minden jogi normájának. CE megfelelőségi nyilatkozattal ellátva.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ugráló pingvinek Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skákající tučňáci. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skákacie tučniaky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skákající tučňáci. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skákající tučňáci.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ