Shop roku 30 dnů na vrácení

Velociraptor Junior

Termékkatalógus
Velociraptor Junior
5 2 értékelés
Felfújható játék méretei 40 x 66 cm
Kód:  HRAa6764 Termékszám:  894680000418

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Velociraptor Junior

Gyönyörű felfújható játék Velociraptor a fiatal és az idősebb gyermekek számára. Ha éppen nem játszol veel, akkor tedd fel a szekrényre, mint dekorációt! Különösen értékelni fogják az őskori állatok kis rajongói. A dínó tökéletes társ a játékra a szabadban - a kertben vagy a medence mellett. A gyermekek szinte bárhol játszhatnak vele,  hála a puha anyagnak, nincs sérülési kockázat a gyermekekre nézve. A velociraptor egy didaktikai eszközként is szolgálhat, amely segítségével bevezetheti a gyerekeket az őstörténet titkaiba. Szerezze meg a dínót egy olyan játéknak, amivel gyermeke jól érezheti magát!

tulajdonságok játékok

  • Játékok hossza 66 cm
  • játékok magassága 40 cm
  • felfújható játék

dinoszaurusz Velociraptor

A közepes méretű dromaeosauridák közé tartozó Velociraptor felnőtt példányai nagyjából 2,07 méter hosszúak és (csípőjüknél) 0,5 méter magasak voltak, tömegük 15 kilogramm lehetett. . Állkapcsuk mindkét oldalát 26–28, egymástól távol álló fog szegélyezi, melyek hátsó éle recésebb az elsőnél – feltehetőleg azért, hogy a gyorsan mozgó zsákmányt könnyebben meg tudják ragadni és a szájukban tudják tartani.

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Velociraptor Junior Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Velociraptor Junior. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Velociraptor Junior. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Velociraptor Junior. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Velociraptor Junior.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ