Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Vízi játék - Maja, a méhecske az erdőben

Termékkatalógus
Vízi játék - Maja, a méhecske az erdőben
4,0 3 értékelés
Vizijáték - 12 darabból áll, 2 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5573 Termékszám:  8592191111211

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Vízi játék - Maja, a méhecske az erdőben Megszűnt

Vízi játék - Maja, a méhecske az erdőben

A Maya a méhecske vízi játékot imádni fogják a gyerekek a fürdések alkalmával! Hívd meg barátaidat, Maját, Viliket és Hopát a fürdőszobába! Az elemeket csak áztassa be vízbe, ezt követően máris könnyen feltapasztható a csempére. Az elemek tökéletesen tartanak, ezzel egyidejűleg könnyen mozgathatóak. Tizenkét figura segítségével számos vicces történetet találhattok ki. Annak érdekében, hogy soha egy darabot se veszítsetek el, az elemek praktikus tapadókoronggal rendelkeznek.

  • 12 darab elem a Maya, a méhecske meséből annak szereplőivel, mint Maya, Vilik, Hopa és más vicces karakterek
  • Nagyon jó a tapadása, és könnyen mozgatható
  • Praktikus hálós tapadókoronggal érkeznek
  • Műanyag hab anyagból
  • Alkalmas gyermekeknek 2 éves kortól

Maya és barátai halhatatlan történetei újra életre kelnek a fürdőszoba falain! A vízi játék készletében megtalálható a tökéletesen kialakított Maya, Vilik, Hopa, két hangya, csigák, farönk, eper, szeder, málna, valamint piros és sárga kalapos gomba figurák is. 

A történetek létrehozása egy csodálatos módja annak, hogy fejlessze a gyermekek kreativitását ahogy a vízi elemek játék közben szó szerint életre kelnek a vízben. Az elemek feltapasztása, mozgatása és levétele által fejlődik a gyermek kézügyessége.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vízi játék - Maja, a méhecske az erdőben Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vodolepky - Včelka Mája v lese. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vodolepky - Včielka Mája v lese. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vodolepky - Včelka Mája v lese. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vodolepky - Včelka Mája v lese.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ