AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Warcraft - Durotan

Termékkatalógus
Warcraft - Durotan
Figura 15 cm a népszerű játék és a kultikus film
Kód:  HRAa8836b Termékszám:  ASRT039897962580

Warcraft - Durotan

A királyság Azeroth, uralja a bölcs uralkodó Llane, jön egy szörnyű civilizációk összecsapása. Virágzó birodalom kell minden pillanatban, hogy szembenézzen a támadás a orkok harcos, aki védekezik a fertőzések ellen, amely tönkreteszi a területükön minden élőlény. A rendszer segítségével a sötét varázslat, keresi a vezetőjük Gul'dan új terület, ahová tudott hatolni a nemzet és gyarmatosítani. Választásuk esik az éppen virágzó Azeroth, a bátor ember elhatározta, hogy megvédje az országot a halál. Békés civilizáció fog megvédeni a hadsereg által vezetett egy bátor lovag Lothar közösségek és hatalmas varázslók élén mágus, Medivh. Vajon a férfiak Azeroth védi a birtok a pusztítás visznek vérszomjas orkok? Vžijte se do kůže bojovníků a ocitněte se přímo v centru dění. Ez segíteni fogja a valódi gyűjtői darab Durotan - az egyik ork vezér Frostwolf klán.

legfontosabb jellemzői

  • Az eredeti gyűjthető figura
  • A sorozat ábrázoló kedvenc karakter a híres játék és a kultikus film
  • Népszerű hősök egy új kabát
  • reális tervezés
  • hiteles konstrukció
  • Minőségű és tartós anyag

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Játék magassága
15 cm Kész!
Téma
World of Warcraft Kész!

Játék magassága

Játék magassága
15 cm Kész!

Innen ismerheted

Téma
World of Warcraft Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Warcraft - Durotan Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Warcraft - Durotan. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Warcraft - Durotan. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Warcraft - Durotan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Warcraft - Durotan.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ