Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Oroszlán kalapácspad

Termékkatalógus
Oroszlán kalapácspad
Készségfejlesztő játék - fából készült, 2 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa8802 Termékszám:  4020972026453

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oroszlán kalapácspad

Ajándékozzon szórakoztató élményt kisgyermeke számára ezzel a csodálatos fa játékkal. Az Oroszlán kalapácspad célja a gyermekek ügyességének, koordinációjának és motoros készségeinek fejlesztése. A készlet 6 színes rudat, egy speciális kalapácsot és egy lyukakkal ellátott táblát tartalmaz. A játék kiváló minőségű fából készült, éles sarkok nélkül. A felület tökéletesen sima és nem mérgező. A kalapácspaddal való játéki szinte olyan, mintha valódi  szerszámpaddal játszana. A kis ezermester vajon helyére tudja rakni az összes rudat?

Legfőbb jellemzői

  • Minőségi fából készült
  • Lekerekített szélek
  • Nem mérgező anyagú
  • Fejleszti a gyermekek koordinációs és motoros képességeit
  • A készlet tartalma: 6 rúd, lyukakkal ellátott tábla, kalapács
  • Színes design

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oroszlán kalapácspad Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zatloukačka Lev. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zatĺkačka Lev. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hammerspiel Löwe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hammerspiel Löwe.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ