Doručení zdarma AP+ plus nový vizuál

HTC Tracker

Termékkatalógus
HTC Tracker
5 2 értékelés
Érzékelő - HTC Vive, USB, 6 órás elem, applikációk fejlesztés alatt
Kód:  CES9a06D Termékszám:  99HANL003-00

HTC Tracker

A Vive Tracker virtuális valóság szenzor megbízható vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a meglévő eszközöd és a Vive szemüveg között. Most a saját játékod a virtuális valóságban alakíthatod, amit ezelőtt még senki nem próbált. A kompakt méretű érzékelővel könnyedén hozol létre kesztyűt a zenéléshez, vagy sziklamászáshoz, esetleg ping-pong ütőt a még tökéletesebb játékérzéshez.

Legfontosabb jellemzők

  • Érzékelő az információ továbbításra HTC Vive rendszerbe
  • Lehetővé teszi új játékelemek létrehozását és élményeket a virtuális valóságban
  • Csatlakozva digitális fényképezőre videókat rögzíthetsz a virtuáális valóságból

Állj a világod középpontjába

Rögzítsd a virtuális élményed! Elég a Vive Tracker szenzorra kapcsolni a fényképeződ és máris a világ középpontjában vagy. Az összes rokonod és ismerősöd követhet, hogy éppen mi zajlik körülötted és a részese lehet. Vagy rögzítsd csak magadat, hogy javuljon a játékos teljesídményed.

A Vive szemüveg használata előtt mindig győződj meg arról, hogy a helyszínen, amelyben Te és a Vive Trackerrel felszerelt eszköz mozogni fog, nincsenek-e  valamilyen akadályok, más tárgyak és személyek.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Szép napot Arról szeretnék érdeklődni, hogy a trackerhez tartozik-e 2.4Ghz-s usb dongle? A gyártó hivatalos oldalán az összes megrendelhető trackerhez tartozik, azonban az Önök termékleírásában nem találtam ilyet.

Jó napot a csomag hány darab trackert tartalmaz?

Szép napot! Szeretnék érdeklődni, hogy az önöknél kapható HTC Vive tracker, a fehér dobozos, középen "kék" színű logós verzió? A választ előre is köszönöm. Tisztelettel Liszkai Csaba.

Kérdések és válaszok: HTC Tracker
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Vive Tracker 2018. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HTC Vive Tracker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HTC Vive Tracker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC Vive Tracker.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ