Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Stellar Blade Alzaboxy

HTC Vive Pro Eye + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro

Termékkatalógus
HTC Vive Pro Eye + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro
VR szemüveg - 360 fokos látótér, 3,5 hüvelykes AMOLED, felbontás: 2880x1600, frekvencia: 90 Hz, USB-C, DP 1.2, Bluetooth, SteamVR, a csomag tartalma: Vive Pro Eye, Deluxe Headset, 2x vezérlő, 2x bázisállomás (2.1 verzió), 2x Micro USB töltő, 3x tápadapter, DisplayPort
Kód:  BLCES9a003ja3 Termékszám:  99HARJ002-00/99HANN013-00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HTC Vive Pro Eye + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro Megszűnt

HTC Vive Pro Eye + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro

HTC virtuális valóság szett

Ne törd a fejed, és szerezd be a nagyszerű virtuális valóságkészletet a HTC-től. A HTC Vive Pro Eye mellett egy praktikus vezeték nélküli adaptert és klipszet is kapsz a Vive Pro készülékhez, amelyek megszabadítanak oly sok bosszantó kábeltől így élvezheted a teljes 360 fokos szabadságot.

Vezeték nélküli virtuális valóság

A HTC Vive Pro Eye új generációja gyakorlatilag a virtuális világba vezet, javított képtechnológiával, amelynek teljes felbontása 2 880 × 1 600 px. A maximális élmény érdekében a szemüveg beépített HiRes fejhallgatóval rendelkezik, 3D-s surround hanggal és beépített erősítővel.


A HTC Vive Pro Eye + vezeték nélküli adapter + klip a Vive Pro főbb jellemzői

  • Egy pár 3,5 "-os AMOLED kijelző, amelynek felbontása 2 × 1440 × 1600 px
  • A csomagolásban megtalálhatóak adapterek a teljesen vezeték nélküli mozgáshoz
  • Integrált fejhallgató térhatású hanggal és lokalizációval
  • Szemkövetési technológia a szemmozgás érzékelésére
  • Kettős kamera
  • Két mikrofon zajcsökkentő funkcióval
  • Állítható fejhíd
  • Érzékelők: SteamVR követés, G-szenzor, giroszkóp, IPD érzékelő
  • Interfész USB-C 3.0, DP 1.2, Bluetooth

HTC vezeték nélküli adapter klip

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

HTC vezeték nélküli adapter klip

HTC vezeték nélküli adapter

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

HTC vezeték nélküli adapter


Szemkövetés

Szemkövetés

A LED-érzékelők a lencsék körül helyezkednek el, és a VIVE Pro vezeti a legújabb technológiát a szemmozgás érzékelésére és elemzésére. A szemed intuitív vezérlő- és kommunikációs eszközökké válik, amelyek többek között nagymértékben felgyorsítják a játék válaszát. Emellett a szemmozgás lehetővé teszi, hogy a grafikus kártya jobban hozzárendelje a teljesítményt a simább és élesebb képekhez.

Korlátlan VR-előfizetés

Korlátlan VR-előfizetés

A Vive Pro-val együtt jön az új VIVEPORT Infinity. Ez egy egyedülálló előfizetési szolgáltatás az RB számára. Három árképzési terv közül választhat: 3/6/12 havi előfizetés. A szolgáltatás mágiája, hogy korlátlan száz játékot és alkalmazást élvezhet a kiválasztott terven belül.

Obraz s vysokým rozlišením

A tökéletes kilátás a világra

A virtuális világ részletes nézete gondoskodik egy pár 3,5 "-os AMOLED kijelzőről, melynek felbontása 1440 × 1600 px, és a frissítési frekvencia 90 Hz. A legújabb technológiával a HTC Vive Pro lenyűgöző élénk színeket, sima, nagy felbontású képeket és valósághű hangokat nyújt lenyűgöző surround hanghatásokkal és hangforrás helyekkel.

Bezdrátový adaptér

Kábel nélkül

Ha maximális szabadságot szeretne élvezni, biztosan örömmel fogadja a Vive vezeték nélküli adaptert (nem a termék része), hogy video és hangot továbbítson a számítógépéről virtuális szemüvegekhez kábelek nélkül. Az adatátvitelhez az illesztő modern vezeték nélküli technológiát használntel WiGig.


Maximální komfort

Kiváló ergonómia

Még a fülhallgató tervezésénél is a gyártó tökéletes ergonómiára és kényelmes viseletre gondolt. Az újratervezett fejtámla állítható méretével tökéletesen illeszkedik a felhasználó fejéhez, és javítja a készülék súlyát. Az elülső terület 24% -kal nőtt az előző modellnél, csökkentve az első nyomást.

Pontos mozgásérzékelés

Pontos mozgásérzékelés

A pontos mozgásfelvétel biztosítja az integrált gyorsulásmérőt, giroszkópot és SteamVR követést. A Vive Pro Eye újonnan felszerelt két mikrofonnal és egy kettős kamerával , amely gondoskodik a világ legfinomabb érzékeléséről, ami különösen üdvözlendő a kibővített valóság alkalmazásokban.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HTC Vive Pro Eye + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Vive Pro Eye + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HTC Vive Pro Eye + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC Vive Eye + Wireless Adaptor + Clip for Vive Pro.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ