Doručení zdarma AP+ plus nový vizuál

HTC Vive XR Elite

Termékkatalógus
HTC Vive XR Elite
3,5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
VR szemüveg - képfrissítési gyakoriság 90 Hz, Wi-Fi és USB-C csatlakozás, 110°-os látómező, fekete kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  CES9a003ja3e Termékszám:  99HATS003-00

HTC Vive XR Elite

A HTC Vive XR Elite vezeték nélküli virtuális valóságot és kiterjesztett valóságot kínál tökéletes minőségben

Na, ez aztán a csúcsrobbanás a modern technológia rajongóinak! A HTC Vive XR Elite a legújabb vezeték nélküli headset, amely nemcsak a virtuális valóságot (VR), hanem a kiterjesztett valóságot (XR) is támogatja. A legfontosabb előnyök közé tartozik az extra kicsi súly, a szemenként 1920 x 1920 képpont felbontás, a 110°-os látómező és a 90 Hz-es frissítési frekvencia. A moduláris kialakításnak köszönhetően egyszerűen átalakítható nagyméretű headsetből könnyű szemüveggé egy powerbank vagy más áramforrás használatával USB-C-n keresztül történő csatlakoztatással.

A HTC Vive XR Elite headset legfontosabb jellemzői

  • Két különálló kijelzőt tartalmaz 2×1,920×1,920 px felbontással (3,840×1,920 px kombináltan)
  • Pontos 6DoF mozgáskövetés a térben
  • A teljes headset tömege az akkumulátorral együtt mindössze 625 g
  • Éles képek a virtuális és kiterjesztett valóságban dioptriás szemüveg nélkül is (beépített dioptriakorrekció)
  • A megnövelt hangszórók fokozott basszust és irányított hangzást kínálnak a még jobb XR-élményt érdekében
  • A teljesítményt a Qualcomm Snapdragon XR2 chip, 12 GB RAM és 128 GB tárhely biztosítja
  • A csomag tartalma: HTC Vive XR Elite szemüveg, egy szíj az akkumulátorral, 2× kontroller, 2× tartó a pánthoz, felső pánt + mikroszálas tok, USB-C kábel, 2× USB-A-ból USB-C-re átalakító kábel

HTC Vive XR Elite kiváló képminőséggel

Összességében az új HTC Vive XR Elite headset 4K felbontással (3840 x 1928 pixel) és 110° FOV, valamint magas, 90 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik. Előnye a 6DoF térkövetés, valamint a mellékelt vezérlőkkel való együttműködés, illetve a viselő kézmozdulatainak rögzítése. A készülékben négy darab széles látószögű kamera, valamint távolságérzékelő és színes kamera található a kiterjesztett valósághoz. Ez finom és részletgazdag képet biztosít, amely természetesebb interakciókat teszlehetővé.

Tapasztald meg a tökéletes hangzást a HTC Vive XR Elite segítségével

A nagyszerű élményt továbbá egy újratervezett, nagyobb hangszórókkal ellátott audio rendszer is fokozza, amely mostantól hangsúlyosabb basszust és irányított hangzást kínál a még jobb XR-élmény érdekében. Egyszerűen egyesíti a VR-eszközök összes kategóriájának a legjobbjait, és tökéletes belépő a VIVERSE-ben rejlő, magával ragadó élmények világába. 

A HTC Vive XR Elite dioptriakorrekcióval rendelkezik

Azok, akik dioptriás szemüveget viselnek, értékelni fogják a dioptriás korrekciós lehetőséget. A HTC Vive XR Elite headset a sima IPD-beállítás mellett dioptriakorrekcióval is rendelkezik.

Pontos vezérlés és hosszú üzemidő

A térben történő mozgás pontos követése érdekében a HTC Vive XR Elite headset négy darab széles látószögű kamerával rendelkezik, amelyet távolságérzékelő és színes kamera egészít ki a valósághű MR-látás érdekében. Így nem csak a térbeli pozíciót, hanem a kezek és a vezérlők mozgását is könnyen nyomon lehet követni. Mindezt kiegészíti a kapacitív ujjkövetés a vezérlőkön. A VIVE XR Elite a fejlesztők számára számos lehetőséget kínál a szoftverek gazdagítására és a lenyűgöző élmények érdekében. A gyakorlatban örömmel fogadod majd az akár 2 órás akkumulátor-üzemidőt és a 30 W-os gyorstöltés-támogatást.


Paraméterek

Összehasonlít
Képfrissítési gyakoriság
90 Hz Kész!
Csatlakozás
Wi-Fi, USB-C Kész!
Látómező
110 ° Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság
90 Hz Kész!

Jellemzők

Csatlakozás
Wi-Fi, USB-C Kész!
Látómező
110 ° Kész!
Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HTC Vive XR Elite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Vive XR Elite. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HTC Vive XR Elite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HTC Vive XR Elite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC Vive XR Elite.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ