A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

HUAWEI Mate 10 Pro

Termékkatalógus
HUAWEI Mate 10 Pro
4,6 38 értékelés
Mobiltelefon - 6", 2160 × 1080 felbontású AMOLED, 8 magos HiSilicon Kirin 970 processzor, 6 GB RAM, 20 Mpx felbontású + 20 Mpx felbontású hátsó kamera, 8 Mpx felbontású elülső kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, IrDA, NFC, LTE, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 8.0 Oreo
Kód:  HU1528a1ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HUAWEI Mate 10 Pro

A(z) HUAWEI Mate 10 Pro esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefon. Azzal a céllal gyártották, hogy könnyen elérd a szociális hálókat, de a dupla kamerának köszönhetően videók és képek készítésére is nagyszerű. Természetesen egy csomó praktikus alkalmazás is futtatható rajta. Kijelzőjének mérete 6", ily módon a nagyobb méretű telefonok osztályába tartozik. Ez a verzió 8 magos HiSilicon Kirin 970 mikrochipet kapott. Az operatív memória kapacitása 6 GB. Teljesítménye szempontjából akár virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) HUAWEI Mate 10 Pro okostelefont nagy teljesítményű 4000 mAh akkumulátor működteti. További előnye, hogy USB-C csatlakozóval is bír. Vízhatlan konstrukciója sokproblémától fog majd megkímélni.

A(z) HUAWEI Mate 10 Pro okostelefon fontosabb funkciói

  • Vízálló kivitele sokkal biztonságosabbá teszi
  • A(z) HUAWEI Mate 10 Pro 6" képátlójú AMOLED kijelzővel rendelkezik, melynek felbontása 2160 × 1080 px
  • HiSilicon Kirin 970 CPU és 6 GB memória
  • A grafikus chip típusa: Mali G72 MP12
  • SIM-kártya konfiguráció: dual sim
  • Az NFC kapcsolat lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést
  • A hátsó kamera érzékelőinek száma: 2
  • Gyorstöltési funkció
  • A mobil feloldása arcfelismeréssel

A(z) HUAWEI Mate 10 Pro telefon kamerája és kijelzője

Ez a kapitális 6" képátlójú kijelző pontos FullHD felbontással rendelkezik. Akármilyen tartalmat képes tökéletesen megjeleníteni. Legnagyobb előnye, hogy az ún. AMOLED technológiára épül, amely rendkívül éles színeket garantál minimális energiafogyasztás mellett. Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) HUAWEI Mate 10 Pro mobiltelefon duális kamerájával, melynek felbontása 20 Mpx módfelett elégedett leszel. Mindenekelőtt csúcsminőségű fényképek és videók készítésére alkalmas. Kiváló, f/ 1,6 fényerősségének köszönhetően az igényesebb felhasználókat is leveszi a lábáról. Az optikai stabilizátor hozzájárulásával jó minőségű, elmosódásmentes képek készíthetők. Egy praktikus dióda szükség esetén plusz fényt biztosít. Az éjszakai üzemmód nagyban növeli a sötétben vagy szürkületben készült felvételek minőségét. A szelfik rajongói fölöttébb elégedettek leszelnek a 8 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) HUAWEI Mate 10 Pro nagyszerű funkciói

Ebbe a telefonba egyidejűleg kettő SIM kártya is beilleszthető. A(z) HUAWEI Mate 10 Pro telefon biztonságáról egy modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A praktikus arcfelismerő funkció lehetővé teszi a mobiltelefon gyors feloldását PIN-kód vagy minta nélkül. Az NFC funkció lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. Az OTG ("On The Go") technológia segítségével pendrive-ot vagy külső merevlemezt is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A gyors vezeték nélküli internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz fontos érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HUAWEI Mate 10 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUAWEI Mate 10 Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HUAWEI Mate 10 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI Mate 10 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI Mate 10 Pro.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ