A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

HUAWEI Mate 8 Moonlight Silver Dual SIM

Termékkatalógus
HUAWEI Mate 8 Moonlight Silver Dual SIM
4,9 21 értékelés
Mobiltelefon - 6,0" IPS 1920x1080, Hisilicon Kirin 950 Octa Core processzor, 3GB RAM, 32GB belső memória, 16Mpx + 8Mpx kamera, optikai képstabilizáció, GPS, NFC, 3G/LTE, microUSB OTG, ujjlenyomat-olvasó, Dual SIM (2x Nano SIM), 4000mAh akkumulátor, gyors töltés, Android 6.0
162 810 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  HU3115a1d Termékszám:  SP-MATE8DSSOM Gyártó honlapja:
HUAWEI Mate 8 Moonlight Silver Dual SIM 162 810 Ft Újszerű raktáron

HUAWEI Mate 8 Moonlight Silver Dual SIM

HUAWEI Mate 8 Moonlight Silver Dual SIM egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

A telefon tulajdonságai

157,1 mm

le
HUAWEI Mate 8 Moonlight Silver

80,6 mm

le
HUAWEI Mate 8 Moonlight Silver

7,9 mm

 
Úhlopříčka displeje

6"

képátló

Typ operačního systému

Android 6.0

operációs rendszer

Výdrž baterie

4000 mAh

akkumulátor

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

80,6 × 157,1 × 7,9

méretek (Sz x H x V)

Vnitřní paměť

32 GB

belső memória

Typ kamerau

16 Mpx + 8 Mpx

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSD

memóriakártya-nyílás

Váha

185 g

tömeg

le
HUAWEI Mate 8 Moonlight Silver
 

Egyesíti a kiváló teljesítményt és az eleganciát

A Huawei Mate 8 mobiltelefon egyesíti magában a legjobb hardvert, a fém vázat csúcsminőségű alumíniumból, a tökéletesen hangolt fényképezőgépet és a csodálatos, legmodernebb technológiát használó IPS kijelzőt. A kiváló teljesítmény mellett a Mate 8 figyelmet kelt elegáns, kerekített élü megjelenésével és rendkívül vékony kereteivel. Átlagon felüli az akkumulátor élettartama is, amelynek kapacitása 4000 mAh. A telefon működéséről az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer EMUI 4.0 felépítménnyel gondoskodik.


Hatalmas felületű kijelző

Az elülső oldalt egy csodálatos 6" IPS kijelző uralja, Full HD felbontással és egyedi 2,5D hatással, amely minimálisra csökkenti a keret szélességét, ezt a képernyő enyhe íveltsége segítségével sikerült elérni. A kijelző e nagyszerű paraméterek ellenére is alacsony fogyasztással büszkélkedik, ami jó hatással van az akkumulátor élettartamára.


Készíts profi képeket

16Mpx hátsó kamera optikai stabilizációval és Sony IMX298 érzékelővel van felszerelve, így ezzel csodálatosan éles képeket készítesz még gyenge fényviszonyok mellett is. Az egyedi processzor biztosítja a hiteles színvisszaadást, a gyorsabb élesítést, a nagyobb fényerőt és színmélységet. Az éjszakai fényképezés során értékelni fogod a kétszínű LED vakut.


Csodálatos szelfik

A szelfik rajongói számára a Huawei Mate 8 több tökéletesítést is kínál, amelyek garantálják a tökéletes képeket minden helyzetben. Az elülső kamera felbontása 8 megapixel és a kép feldolgozásáról a fejlett Sony IMX179 érzékelő 26 mm-es gyújtóponttal gondoskodik, amelynek köszönhetően szélesebb a látószög.

le
A legújabb technológia a lehető legjobb teljesítményt
 

A legmodernebb technológia a legnagyobb teljesítményért

A telefon csúcsteljesítményét együtt biztosítja a hatékony Kirin 950 chipset és a nyolcmagú processzor. Ennek maximális órajel frekvenciája 2,3 GHz és grafikus gyorsítót is tartalmaz. Ezen túlmenően a chipet alacsony feszültségű i5 koprocesszor is támogatja, amely a szenzorok, a beszédfelismerés, valamint az MP3 lejátszás funkcióit kezeli. Az alkalmazások zökkenőmentes működéséhez 3 GB memória is rendelkezésre áll.


Intuitív vezérlés kézmozdulatokkal

A Knuckle 2.0 alkalmazás kibővíti a telefon vezérlésének lehetőségeit és az intuitív gesztusok nagy mértékben gyorsítják az alkalmazások indítását és kezelését, beleértve a fényképek egyszerű szerkesztését és vágását. A Mate 8 javított, körkörös érzékelős ujjlenyomat-olvasóval van felszerelve, amely a felére csökkenti a készülék nyitásához szükséges időt.

Hangsúly a biztonságon

Hatréteges termikus technológia biztosítja a jobb hőelvezetést, ezzel megakadályozva a túlmelegedést és hatékonyan csökkenve az energiafogyasztást, valamint meghosszabbítva az összes komponens élettartamát. A Fast Identity Online és az Android M standards alkalmazások biztosítják a maximális védelmet adatai és telefonon keresztüli fizetései számára.

 
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HUAWEI Mate 8 Moonlight Silver Dual SIM
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ