30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HUAWEI Mate 8 Silver

Termékkatalógus
HUAWEI Mate 8 Silver
5 2 értékelés
Mobiltelefon - 6,0" IPS 1920x1080 kijelző, Hisilicon Kirin 950 Octa Core processzor, 3GB RAM, 32GB belső memória, 16Mpx + 8MP kamera, optikai stabilizáció, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G/LTE, microUSB OTG, ujjlenyomat-olvasó, Nano SIM, 4000mAh akkumulátor, Android 6.0 operációs rendszer
Kód:  HU3115b1b Termékszám:  6901443103331 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HUAWEI Mate 8 Silver

telefon funkciók

157,1 mm

le
front

80,6 mm-es

le
back

Telefon súlya: 185 g

Úhlopříčka displeje

6"

Kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0 (Marshmallow)

Operációs rendszer

Výdrž baterie

4000 mAh

Akkumulátor kapacitás

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya

Rozměry

80,6 ×157,1 × 7,9 mm

Méretek (Sz x Ma x V)

Vnitřní paměť

32 gigabájt

Belső memória

Typ kamerau

16 MP

Kamera

Připojení

LTE

Szupergyors internet

SD karta

microSD

Memóriakártya-nyílás

Váha

185 g

Súly

le
HUAWEI Mate 8

Elegancia és kiváló teljesítmény

A Huawei Mate 8 a legjobb hardverrel, a legjobb minőségű alumíniumból készült fémvázzal, első osztályú kamerával és a legújabb technológiájú IPS kijelzővel büszkélkedhet. A kiváló teljesítmény mellett a Huawei Mate 8 rendkívül vékony kereteivel stílusos dizájnt teremt. Átlagon felüli akkumulátor élettartama is, 4000 mAh kapacitással. A készülék operációs rendszere az Android 6.0 Marshmallow EMUI 4.0 programmal.


Hatalmas kijelző

A Huawei Mate 8 6  colos Full HD felbontású IPS kijelzője egy egyedi 2.5D hatással bír, amely minimálisra csökkenti a legörbített keret méretét. Kiváló tulajdonságai ellenére, a kijelző alacsony energiafogyasztású, ami pozitívan hat az akkumulátor élettartamára.


Készítsen profi képeket

A 16 megapixeles hátsó kamera optikai stabilizációval lett ellátva, a Sony IMX298 érzékelő segítségével pedig hihetetlenül éles képeket készíthet még gyenge fényviszonyok mellett is. Egyedi processzora biztosítja az élénk színeket, gyorsabb fókuszálást, a nagyobb fényerőt és színmélységet. A LED vakuval éjszaka is gyönyörű képeket készíthet.


Csodálatos szelfik

A szelfik kedvelői imádni fogják Huawei Mate 8 egyedi adottságait, melyek garantálják a tökéletes képminőséget minden helyzetben. Az elülső kamera 8 megapixeles felbontásával és a Sony IMX179 F/2.4-es érzékelővel lehetővé teszi a nagyobb szélességű képek készítését.


le
Kirin 950

A legújabb technológia a lehető legjobb teljesítményt

A telefon csúcsteljesítményét a Kirin 950-as processzor biztosítja. A 2,3 GHz-es teljesítményt egy grafikus gyorsító teszi még élvezhetőbbé. Emellett a chipset társprocesszora a kisfeszültségű i5 processzor, amely az érzékelő funkciót látja el, úgy, mint a beszédfelismerés és MP3 lejátszás terén. A 3GB-os memóriának köszönhetően könnyedén futtathatja kedvenc alkalmazásait.


Intuitív gesztusvezérlés

A Knucles  alkalmazás használatával innovatív módon kezelheti telefonját. Indítsa el alkalmazásait vagy szerkessze képeit gesztusvezérléssel! A Huawei Mate 8 továbbá rendelkezik egy továbbfejlesztett ujjlenyomat-olvasóval, amellyel a szokásosnál kétszer gyorsabban oldhatja fel lezárt készülékét.


Hangsúly a biztonságon

A hatrétegű termikus technológia biztosítja a jobb hőelvezetést, ezzel megakadályozza a túlmelegedést és hatékonyan csökkenti az energiafogyasztást - ezzel meghosszabítva az alkatrészek élettartamát. A Fast Identity Online és az Android M szabvány alkalmazásai biztosítják a maximális adatvédelmet és a telefonon keresztüli fizetést.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HUAWEI Mate 8 Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUAWEI Mate 8 Silver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HUAWEI Mate 8 Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI Mate 8 Silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI Mate 8 Silver.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ