Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Huawei Mate Xs 2

Termékkatalógus
Huawei Mate Xs 2
3,0 2 értékelés
Mobiltelefon - 7,8"-es kijelző, 2480 × 2200, 120Hz, OLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 888 processzor, 6,05 GB RAM, 512 GB belső tárhely, 50 Mpx felbontású (f/1,8) + 8 Mpx felbontású (f/2,4) + 13 Mpx felbontású (f/2,2), hátlapi kamera, optikai zoommal, duál rekesszel, 10,7 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, hibrid, kártyafüggetlen, gyorstöltés 66W, 4600 mAh kapacitású akkumulátor, Android 10 operációs rendszer
Kód:  HU318b1 Gyártó honlapja:

Huawei Mate Xs 2

A telefon tulajdonságai

156,5 mm

Huawei Mate Xs 2 mobiltelefon

75,5 mm

Huawei Mate Xs 2 mobiltelefon

11,1 mm

Telefon tömege: 255 g

Huawei Mate Xs 2 mobiltelefon

7,8"

kijelző átló

Huawei Mate Xs 2 mobiltelefon

Android

operációs rendszer típusa

Huawei Mate Xs 2 mobiltelefon

4 600 mAh

akkumulátor kapacitása

Huawei Mate Xs 2 mobiltelefon

2× Nano SIM

SIM-kártya típusa

Huawei Mate Xs 2 mobiltelefon

75,5 × 156,5 × 11,1 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Huawei Mate Xs 2 mobiltelefon

512 GB

belső tárhely

Huawei Mate Xs 2 mobiltelefon

50 + 8 + 13 Mpx

kamera

Huawei Mate Xs 2 mobiltelefon

LTE

leggyorsabb internet

Huawei Mate Xs 2 mobiltelefon

Nano memória 256 GB-ig

memóriakártya foglalat

Huawei Mate Xs 2 mobiltelefon

255 g

telefon tömege

A Huawei Mate Xs 2 512 GB teljesen felülmúlja az elvárásokat

Próbáld ki az okostelefonok teljesen új élményét. A Huawei Mate Xs 2 megmutatja, hogyan működik a gyakorlatban a tökéletesen megmunkált hajlékony kijelző. Egyetlen mozdulattal egy könnyen kezelhető tabletet kapsz a telefon helyett. A készülék további fénypontjai közé tartozik kétségtelenül a rendkívül erős Snapdragon 888 chip vagy a nagyszerű hármas kamera. Ez egy olyan telefon, amely a Google-szolgáltatások hiánya ellenére is rendkívüli figyelemre méltó.




Hajlékony, 120 Hz-es OLED képernyő vékony keretezéssel

Élvezd a ragyogó képminőséget minden pillanatban. A 7,8" True-Chroma összehajtható kijelző 424 PPI finomsággal és nagy, 2480 x 2200-as felbontással rendelkezik kihajtott állapotban, így hiteles színeket és sima képeket biztosít az elejétől a végéig. A képernyő tükröződésmentes nano-optikai bevonata még közvetlen napfényben is világos képet biztosít. A Huawei Mate Xs készülékben használt kijelző előnye a 120 Hz-es frissítési frekvencia, amely minden animációt és játékot sokkal kellemesebbé tesz a szemnek. A Huawei szembe megy az árral, mivel a kijelző szokatlan módon a külső széléhezhajlik. Ennek köszönhetően a kijelző nyitott állapotban teljesen mentes minden egyenetlenségtől.

True-Chroma kamera a Huawei Mate Xs 2 készülékben

A True-Chroma kamerarendszer csodákat művel minden képen a Huawei XD Optics technológiával, amely több fényt képes befogni és javítja a részleteket, valamint az XD Fusion Pro True-Chroma Image Engine technológiával, amely autentikus színeket hoz létre, amelyek már ránézésre is káprázatosak. Így az 50 Mpx-es főkamerával a Huawei Mate Xs 2 éles képeket készít, élethű színekkel és a legapróbb részletekkel együtt. Emellett 8 Mpx-es teleobjektívvel rendelkezik, amellyel távolabbi célpontokat és jeleneteket is megörökíthetsz. És persze ott van a 13 Mpx-es nagylátószögű kamera a nagylátószögű felvételek elkészítéséhez.

A Huawei Mate Xs 2 okostelefon 10,7 Mpx-es előlapi kamerával rendelkezik

A gyenge fényviszonyok mellett készített továbbfejlesztett szelfik a közösségi oldalakon biztosan sikert aratnak. Az okostelefon kameráját nagyban kiegészíti a mesterséges intelligencia, amely a fejlett algoritmusoknak köszönhetően a következő szintre emeli az elkészült portrékat. A Huawei Mate Xs 2 újdonsága például az akár 12 résztvevős videohívások támogatása nagy felbontás mellett.

Erőteljes Snapdragon 888 lapkakészlet

Innovatív architektúrájának köszönhetően a Snapdragon 888 processzor teljesítménynövekedést biztosít a korábbi generációkhoz képest. Ennek köszönhetően a Huawei Mate Xs 2 okostelefon páratlan teljesítményt nyújt, például éjszakai felvételek automatikus szerkesztésekor vagy modern játékok során. A teljesítmény minden pillanatban történő garantálása érdekében a 3D Graphene folyadékhűtési rendszer gyors és stabil hőelvezetést biztosít.

A Huawei Mate Xs 2 okostelefon 4600 mAh akkumulátorral büszkélkedhet

A Huawei Mate Xs 2 4600 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely 66 W-os gyorstöltéssel is tölthető. Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor kapacitásának akár 60%-át is elérheti néhány perc alatt.

Huawei Mate Xs 2 mobiltelefon

Multitasking a javából

Szívesen használsz egyszerre több alkalmazást? A Huawei Mate Xs 2 készülékkel ez gyerekjáték. A Smart Multi-Window funkció segítségével gyorsan elrendezheted az ablakokat úgy, ahogyan csak szeretnéd. Csak néhány egyszerű gesztust kell elsajátítanod.

Huawei Mate Xs 2 mobiltelefon

A Huawei Mate Xs 2 luxuskategóriás hangzással rendelkezik

A meglehetősen vékony kialakítás ellenére meg fogsz lepődni, hogy milyen jól szólnak a Huawei Mate Xs 2 okostelefon beépített hangszórói. Valójában a hangrendszer a mesterséges intelligencia erejét használja ki a teljesebb és gazdagabb hangmező létrehozásához.

Huawei AppGallery

A Huawei Mate Xs 2 a Huawei mobilszolgáltatásait (Huawei Mobile Services) használja. A telefonon megtalálható a Huawei AppGallery alkalmazás, amelynek tartalma folyamatosan bővül. A Google szolgáltatásai és alkalmazásai nincsenek integrálva, ezért néhány népszerű harmadik féltől származó alkalmazás nem tölthető le.

Átlátható felhasználói felület

A Huawei Mate Xs 2 Android rendszert használ, amelyet az EMUI 12 grafikus kiterjesztés egészít ki. Az EMUI 12 dizájnjának lényege a jobb megjelenés, a teljes felület érezhetően megnövekedett sebessége, valamint a kényelmes élményt nyújtó apró funkcionális részletek.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
7,8" Kész!
Kijelző felbontása
2480 × 2200 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
7,8" Kész!
Kijelző felbontása
2480 × 2200 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
10,7 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Hajlítható Kész!
Magasság
156,5 mm Kész!
Szélesség
139,3 mm Kész!
Mélység
11,1 mm Kész!
Súly
255 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
10,7 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps, 1080p (Full HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 600 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
66 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6,05 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Memóriakártya típusa
NM Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,84 GHz (2 840 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 888 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 660 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, USB-C → USB-A átalakító Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Huawei Mate Xs 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Mate Xs 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei Mate Xs 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei Mate Xs 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei Mate Xs 2.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ