Huawei nova 10

Termékkatalógus
Huawei nova 10
5 2 értékelés

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Huawei nova 10

Ez a modern Huawei nova 10 mobiltelefon része az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. 3 kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. Az okostelefon 6,67" -es kijelzővel van ellátva, melyet a nagy telefonok rajongói örömmel fogadnak majd. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A folyamatok problémamentes működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 778G processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal rendelkezik. Az elégséges energiát a tartós, 4000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Ez a modern HUAWEI mobiltelefon 2022 óta van forgalomban.

Huawei nova 10 mobiltelefon alapvető paraméterei

  • Eme HUAWEI okostelefon 6,67" méretű kijelzővel készült
  • A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik
  • A kellő energiát a tartós, 4000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • A fő hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapján 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon OLED 6,67"méretű képernyővel van szerelve
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további tulajdonságokkal rendelkezik, mint ívelt élek
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 10 operációs rendszer és EMUI felhasználói felület működteti
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 4000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ennek a remek HUAWEI telefonnak a kijelzőjét szívesen fogod nézni

Felejthetetlen lesz majd minden momentum, amit ezzel a csodás HUAWEI telefonnal töltünk el, mivel 6,67" OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Az ívelt éleknek köszönhetően egy kézzel is kényelmesen tudjuk tartani a telefont, mivel az ujjak természetes módon alkalmazkodnak a készülék formájához.

Örökíts meg minden lényeges eseményt

A telefonnal való fényképezés alapvető része a három hátoldali kamera. Ez az átlagon felüli HUAWEI mobiltelefon rendelkezik 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével. 2× optikai zoom-mal rendelkezik. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű képek készítését teszi lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megmutatása. Eme HUAWEI mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. A videók rögzítésekor nagy hasznát vesszük az elektronikus képstabilizátornak. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a vaku segítségünkre lesz. A telefonon lehetőségünk van a rekeszérték beállítására, amely befolyással van az érzékelőre eső fény mennyiségére.

A telefon akkumulátora nem hagy majd cserben

Ezen HUAWEI mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4000 mAh, probléma nélkül kibírja az akár két napos használatot is. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 66 W. Feltöltésére USB-C port áll rendelkezésre.

Eme HUAWEI mobiltelefon megbízható teljesítménnyel rendelkezik

A remek HUAWEI mobiltelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 10, EMUI felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások gazdag választékáról ismerik. 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, amely akár a virtuális valóságot, illetve a 3D-s játékokat is képes kezelni.

Eme HUAWEI mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Ezután nyugodtan hagyd a hitelkártyád a tárcádban, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített változata, amely nem csak a műholdas jeleket, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ennek a technológiának köszönhetően gyorsabb és pontosabb lesz a helymeghatározás, ami különösen hasznos, ha gyengébb a műholdjel.

Kommunikálj, és élvezd a határtalan szórakozást

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, így a nagyméretű fájlok letöltése, a tartalom streamelése vagy a videóhívásokon keresztüli csatlakozás zökkenőmentes és gyors.

Mindig jól jönnek a praktikus hozzáadott funkciók

Élvezd az élet minden percét a népszerű HUAWEI mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen pillantás, köszönhetően a biometrikus arcfelismerésnek. Az okostelefonon azonban ujjlenyomat olvasó is található. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. Az okostelefonon elérhető az OTG funkció, amellyel lehetséges például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztatni hozzá. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és USB-C → USB-A átalakító

Méretei:

162,18 × 73,91 × 6,88 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

168 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Huawei nova 10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei nova 10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei nova 10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei nova 10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei nova 10.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ