Huawei nova 10 Pro

Termékkatalógus
Huawei nova 10 Pro
2,5 2 értékelés

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Huawei nova 10 Pro

A(z) Huawei nova 10 Pro készülék esetében első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefon. Azért fejlesztették ki, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat. A három kamera jóvoltából mesés fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, különböző alkalmazásokat is futtathatsz rajta. Az operatív memória kapacitása 8 GB. Teljesítőképességét tekintve a legigényesebb 3D-s alkalmazások vagy játékok futtatására is alkalmas. A(z) Huawei nova 10 Pro mobilt nagy kapacitású 4500 mAh akkumulátor tartja működésben. Komoly előnye, hogy USB-C csatlakozóval is felszerelték. Képernyőjének képfrissítési rátája 120 Hz. A(z) HUAWEI telefonja EMUI kiegészítést is kapott.

A(z) Huawei nova 10 Pro okostelefon lényegesebb tulajdonságai

  • SIM konfiguráció: Dual SIM
  • Qualcomm Snapdragon 778G processzor és 8 GB memória
  • A grafikus chip típusa: Adreno 642
  • Az NFC interfész lehetővé teszi a mobil-fizetést
  • A hátsó (fő) kamera legnagyobb felbontása: 50 Mpx
  • A hátsó kamerák száma: 3
  • Az előlapon található dupla kamerával tökéletes szelfit készíthetsz
  • A gyorstöltés hatásfoka: 100 W
  • A mobil feloldása arcfelismerésen keresztül
  • A(z) HUAWEI telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) Huawei nova 10 Pro telefon képernyője és kamerája

kijelző téglalap alakú kivágással és Komoly előnye, hogy OLED technológiára épül. Kijelzőjének képfrissítési frekvenciája 120 Hz. Videókat és szelfiket készítenél? A(z) Huawei nova 10 Pro okostelefon modern három lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,2), a mélységi felbontása 2Mpx (f/2,4 db ) a fő lencse felbontása pedig 50Mpx (f/1,8) módfelett elégedett leszel. Videók készítése közben felbecsülhetetlen az elektronikus képstabilizáció. Egy praktikus LED dióda plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik lelkes rajongói pedig imádni fogják a(z) 60 Mpx felbontású dupla előlapi kamerát. Ez a típus egyetlen széles látószögű lencsét kapott. Emellett 2× optikai zoomal is rendelkezik.

A(z) Huawei nova 10 Pro nagyszerű funkciói

Ebbe a mobiltelefonba egyidejűleg kettő SIM kártya is behelyezhető. A(z) Huawei nova 10 Pro okostelefon biztonságáról a beépített ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A páratlan arcfelismerő funkció lehetővé teszi a mobil instant feloldását bármilyen jelszó vagy minta megadása nélkül. Az NFC kapcsolat lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést. Az OTG ("On The Go") technológia támogatásának hála akár külső merevlemezt is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors vezeték nélküli internet kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Huawei nova 10 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei nova 10 Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei nova 10 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei nova 10 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei nova 10 Pro.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ