Huawei nova 9 SE

Termékkatalógus
Huawei nova 9 SE
4,1 6 értékelés

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Huawei nova 9 SE

Mobiltelefon Huawei nova 9 SE Képernyő

A(z) Huawei nova 9 SE készülék esetében első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefon. Azért fejlesztették ki, hogy könnyen elérd a szociális hálókat. A négy kamerának hála szenzációs képeket és videókat készíthetsz vele. Egyebek mellett, akár játszhatsz is rajta. Az operatív memória mérete 8 GB. Teljesítményét tekintve akár 3D-s játékok megjelenítésére is alkalmas. A(z) Huawei nova 9 SE telefont komoly kapacitású 4000 mAh akkumulátor működteti. További előnye, hogy USB-C csatlakozóval is bír. Képernyőjének képfrissítési frekvenciája 90 Hz. A(z) HUAWEI mobilja EMUI kiegészítést is kapott.

A(z) Huawei nova 9 SE okostelefon lényegesebb tulajdonságai

  • SIM-kártya: Dual SIM
  • Qualcomm Snapdragon 680 processzor és 8 GB RAM
  • GPU: Adreno 610
  • Az NFC technológia lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt
  • A hátsó kamera legnagyobb felbontása: 108 Mpx
  • A hátsó kamera lencséinek száma: 4
  • A vezetékes töltés hatásfoka: 66 W
  • Telefon feloldása arcfelismerés funkción keresztül
  • A(z) HUAWEI telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Huawei nova 9 SE Oldalnézet
Mobiltelefon Huawei nova 9 SE ...

A(z) Huawei nova 9 SE telefon képernyője és kamerája

átmérőjű kijelző kör alakú kivágással és nagyon finom FullHD felbontással rendelkezik. Hatalmas pozitívuma, hogy az úgynevezett IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget garantál. Képernyőjének képfrissítési frekvenciája 90 Hz. Fotókat vagy videókat készítenél? A(z) Huawei nova 9 SE okostelefon modern négy lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,2), a makro felbontása 2Mpx (f/2,4), a mélységi felbontása 2Mpx (f/2,4 db ) a fő lencse felbontása pedig 108Mpx (f/1,9) nagyon elégedett leszel. Videók készítésénél felbecsülhetetlen az elektronikus stabilizáció. A fáziseltolásos autófókusz nagyon pontos és hatékony, ami nagymértékben leegyszerűsiti a fotózást. Egy kis LED dióda szükség esetén plusz fényt biztosít. A szelfik kedvelői pedig imádni fogják a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Huawei nova 9 SE további funkciói

Ebbe az okostelefonba egyszerre 2 SIM kártya is beilleszthető. A(z) Huawei nova 9 SE okostelefon adatainak biztonságáról a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az egyedi arcfelismerő lehetővé teszi a mobiltelefon villámgyors feloldását bármilyen jelszó vagy minta megadása nélkül. Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. Az "On The Go" (rövidítve: OTG) technológiának hála akár pendrive-ot is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Mobiltelefon Huawei nova 9 SE Csatlakozási lehetőségek (portok)
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Huawei nova 9 SE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei nova 9 SE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei nova 9 SE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei nova 9 SE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei nova 9 SE.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ