Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AlzaBoxy Q1

HUAWEI Nova Smart ezüst

Termékkatalógus
HUAWEI Nova Smart ezüst
4,9 15 értékelés
Mobiltelefon - 5,0" IPS 1280x720, Qualcomm MSM8940 Octa Core processzor, 2GB RAM, belső memóriája 16 GB, MicroSDXC max. 128GB,13Mpx + 5Mpx kamera, GPS, 3G/LTE, microUSB, ujjlenyomat-olvasó, Dual SIM (2x Nano SIM), akkumulátor 3020mAh, Android 6.0
Kód:  HU3122a1b Termékszám:  SP-NOVASDSSOM Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HUAWEI Nova Smart ezüst

Telefon tulajdonságai

le
Nova Smart

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

le
Nova Smart

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Úhlopříčka displeje

5"

átlójú kijelző

Typ operačního systému

Google Android 6.0 Marshmallow

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3020 mAh

az akkumulátor kapacitása

MicroSim

2× Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

143,5 × 69,9 × 7,6 mm

méretek

Vnitřní paměť

16 GB

belső memória

Typ kamerau

13 Mpx + 5 Mpx

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

micro SDXC (max. 128GB)

memóriakártya-nyílás

Váha

138 g

telefon súlya

A HUAWEI cég Nova Smart okos mobiltelefonja 5"-os nagy kijelzővel, nyolcmagos Qualcom processzorral és ujjlenyomat-olvasóval a középkategóriába tartozik és így ideális tipp mindenkinek, aki jólfelszerelt eszközt keres és nem akar százezreket költeni. Ebben a fém szépségben megvan minden, amit a vevő kíván. Ennek köszönhetően az ön mobilos életének.

Legfontosabb jellemzők

  • Precízen kidolgozott minőségi fém test
  • Nagy 5" kijelző HD felbontással
  • Az ujjlenyomat-érzékelő egyszerűvé teszi az eszköz kinyitását és fokozza a bbiztonságát
  • Nagy felbontású hátsó kamera
  • Nyílás microSDXC memóriakártyához
  • Google Android 6,0 Marshmallow

Korlátlan szórakozás a nagy kijelzőn

A kijelzője egy kiváló minőségű 1280 × 720 felbontású kijelző, ami tökéletesen biztosítja a vonzó színvisszaadást és a színvonalas fényerőt. Az 5" átlón tökéletesen szép képet ad, és a szokásos használat során nincs esély az egyes pixelek megkülönböztetésére. A hátlapon kiváló 13Mpx-es kamera van. Az eredmény: élénk és részletgazdag képek élethű színekben. Videobeszélgetésekhez és selfie pillanatképekhez az okostelefonon elől is el van látva egy 5Mpx-es kamerával.

Teljesítmény tartalékban

A Huawei Nova Smart tökéletesen kiegyensúlyozott hardver eszközökkel van felszerelve. A szívében négymagos Qualcomm MSM8940 Octa Core processzor dobog. Ez a processzor nagyon elősegíti az alacsony fogyasztást, és így hosszabb ideig van feltöltve az akkumulátor. A rendszer és az applikációk kiegyensúlyozott kezelésére a telefon 2GB operációs memóriával van ellátva.

Rengeteg funkció

A felszereltségből nem hiányzik az ujjlenyomat-olvasó, aminek köszönhetően a telefont kinyitja, amint kézbe veszi. Magától értetődik a Wi-Fi, a nagy sebességű mobil internet LTE és a Dual-SIM támogatása. A szoftverek közül az Android 6,0 Marshmallow verziójával van ellátva.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HUAWEI Nova Smart ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUAWEI Nova Smart Silver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HUAWEI Nova Smart Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI Nova Smart Silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI Nova Smart Silver.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ