A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Samsung MB

HUAWEI P Smart

Termékkatalógus
HUAWEI P Smart
4,8 147 értékelés
Mobiltelefon - kártyafüggetlen,
Kód:  HU3124 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HUAWEI P Smart

A(z) HUAWEI P Smart készüléknél első pillantásra egyértelmű, hogy smartphone-t tartasz a kezedben. Alkalmas videók rögzítésére, hírek olvasására, lajkolásra, illetve jegyzetek készítésére. Ezen telefon 5,65 " képátlójú IPS képernyővel és 2160 × 1080 px felbontással büszkélkedhet. A RAM kapacitása 3 GB. Mi több, Ujjlenyomat-olvasó a házon, Jelző dióda és OTG funkcióval, valamint Android operációs rendszerrel rendelkezik.

A(z) HUAWEI P Smart RAM mamóriája

A RAM kapacitása 3 GB. Ez átlagos alkalmazások futtatására elegendő. Nem kell félned a videók lejátszásától, illetve egyéb mindennapi feladatok végzésétől. Az 1 GB-os belső memória minimumnak számít. Ilyen mobilban csupán néhány telefonszám és üzenet fér el. Az 16 GB-os belső memória elegendő a smartphone átlagos használatához. Ha a 32 vagy 64 GB-os belső memóriát választod lehet, nem is lesz szükséged memóriakártyára. A 128 GB-os belső memória akár filmek tárolására is szolgálhat. A(z) HUAWEI P Smart mobil tárhelye memóriakártyával bővíthető. A mobilt 3000 mAh kapacitású akkumulátor tartja működésben.

Milyen kamerával rendelkezik a(z) HUAWEI P Smart?

A(z) HUAWEI P Smart 13 Mpx felbontású kamerát használ. Alkamas tehát nyomtatásra szánt fényképek rögzítésére. Az előlapi kamera pedig 8 Mpx felbontással tud fotózni.

A(z) HUAWEI P Smart telefon érdekes tulajdonságai

  • Az ujjlenyomat-olvasó jelentősen növeli a biztonságot. Ezen technológiának köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy ismeretlen személy nem fér hozzá az adataidhoz.
  • A LED dióda jelzi, hogy új üzeneted van.
  • Néha jól jöhet az OTG funkció, amelynek köszönhetően akár USB meghajtót is csatlakoztathatsz telefonodhoz.
  • Ujjlenyomat-olvasó a biztonságos használatért.
  • A(z) HUAWEI P Smart mobil Hibrid nyíllás kivitelben kapható. Ez azt jelenti, hogy a mobilba két SIM helyezhető vagy 1 SIM és 1 memóriakártya.
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HUAWEI P Smart Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUAWEI P smart. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HUAWEI P smart. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI P smart. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI P smart.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ