Shop roku Akvizice ApF HU

HUAWEI P20 Lite

Termékkatalógus
HUAWEI P20 Lite
4,9 414 értékelés
Mobiltelefon - 5,84", 2280 × 1080 felbontású IPS, 8 magos HiSilicon Kirin 659 processzor, 4 GB RAM, akár 256 GB kapacitású Micro SDXC, 16 Mpx felbontású (f/2,2) + 2 Mpx felbontású, hátsó kamera, 16 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, hibrid nyílás, kártyafüggetlen, gyorstöltés 18W, 3000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 8.0 Oreo
Kód:  HU2921ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HUAWEI P20 Lite

A(z) HUAWEI P20 Lite esetében azonnal egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefon. Úgy tervezték, hogy aktív lehess a szociáis hálókon, de a duális kamerának hála videók és fényképek készítésére is alkalmas és természetesen akár játszhatsz is rajta. A kijelző képátlója 5,84", ennek köszönhetően a normál méretű okostelefonok csoportjába sorolható. Ez a konkrét modell 8 magos HiSilicon Kirin 659 CPU-t kapott. Az operatív memória kapacitása 4 GB. Teljesítménye szempontjából igényesebb appok futtatására ajánlott. A(z) HUAWEI P20 Lite okostelefont 3000 mAh kapacitású akksi tartja életben. Hatalmas előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is bír.

A(z) HUAWEI P20 Lite okostelefon legfőbb tulajdonságai

  • A(z) HUAWEI P20 Lite 5,84" méretű IPS kijelzővel lett ellátva, melynek maximális felbontása 2280 × 1080 px
  • HiSilicon Kirin 659 CPU és 4 GB RAM
  • GPU: Mali T830 MP2
  • SIM-kártya: hibrid nyílás
  • Az NFC technológia lehetővé teszi a mobil-fizetést
  • A hátsó kamera lencséinek száma: 2
  • Az előlapon található duális kamerával tökéletes szelfit készíthetsz
  • Gyors akkumulátor töltés
  • A mobil feloldása arcfelismerésen keresztül

A(z) HUAWEI P20 Lite mobil kamerája és képernyője

Ez a közepes 5,84" átmérőjű kijelző téglalap alakú kivágással és részletgazdag FullHD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes remekül megjeleníteni. Legnagyobb pozitívuma, hogy az úgynevezett IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget kínál. Videókat és fotókat készítenél? A(z) HUAWEI P20 Lite okostelefon duális hátsó kamerájával, melynek felbontása 16 Mpx szerfelett elégedett leszel. Főleg kiváló minőségű fényképek készítésére alkalmas. A hatékony és gyors autofókusz számottevően javítja a képminőséget. Egy ügyes kis LED dióda plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik rajongói módfelett elégedettek leszelnek a dupla 16 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) HUAWEI P20 Lite további funkciói

Ebbe a mobilba egyidejűleg kettő SIM kártya is behelyezhető, de a második a memóriakártya helyére megy. A belső memória mérete könnyen növelhető egy MicroSD kartyával. A(z) HUAWEI P20 Lite okostelefon biztonságáról a beépített ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A páratlan arcfelismerő technológia lehetővé teszi az okostelefon gyors feloldását bármilyen jelszó vagy minta nélkül. Az NFC technológia lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést. Az úgynevezett "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásának köszönhetően külső merevlemezt vagy pendrive-ot is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors hálózati kapcsolat és az alkalmazások működéséhez fontos érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HUAWEI P20 Lite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUAWEI P20 Lite. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HUAWEI P20 Lite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI P20 Lite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI P20 Lite.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ