A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Samsung MB

Huawei P30 Pro 128 GB kék színátmenet

Termékkatalógus
Huawei P30 Pro 128 GB kék színátmenet
4,9 95 értékelés
Mobiltelefon - 6,47"-es kijelző, 2340 × 1080, OLED kijelző, 8 magos HiSilicon Kirin 980 processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, akár 256 GB kapacitású NM Card, 40 Mpx felbontású (f/1,6) + 8 Mpx felbontású (f/3,4) + 20 Mpx felbontású (f/2,2), Time of Flight (ToF), hátlapi kamera, optikai zoommal, 32 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, IP68 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 40W, vezeték nélküli töltés 15W, fordított töltés, 4200 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9,0 Pie,
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HHU3136b2 Termékszám:  51093SNF Gyártó honlapja:

Huawei P30 Pro 128 GB kék színátmenet

A telefon funkciói

158 mm

Ki
Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

73,4 mm

Ki
Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

8,4 mm

A telefon tömege: 192 g

Úhlopříčka displeje

6,47 "

átlós képernyő

Typ operačního systému

Android 9 Pie

operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

4 200 mAh

akkumulátor-kapacitás

MicroSim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

73,4 x 158 x 8,4 mm

a telefon méretei (Szé × Ma × Mé)

Vnitřní paměť

128 GB

belső memória

Typ kamerau

40 + 20 + 8 Mpx + 32 Mpx

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

Nano MC

memóriakártya-nyílás

Váha

192 g

a telefon tömege


Huawei P30 Pro, telefon vagy kompakt fényképezőgép?

Egy év telt el, és a híres kínai márka újabb zászlóshajóval jelentkezik - ez a Huawei P30 Pro. A mobiltelefon négy kamerát tartalmaz, amelyek a jelenlegi értékelések szerint a mobilpiac legjobbjai közé tartoznak. A téglalap alakú bevágást egy még kisebb csepp alakú kivágás váltotta fel, amelynek köszönhetően mindig teljes áttekintést kapsz a kijelzőn látható összes eseményről.


Ki
HUAWEI P30 Pro

Négy kamera

Ki
HUAWEI P30 Pro

Optikai stabilizálás

Ki
HUAWEI P30 Pro

4 200mAh akkumulátor

Ki
HUAWEI P30 Pro

Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn

Ki
HUAWEI P30 Pro

Lenyűgöző kijelző

Ki
HUAWEI P30 Pro

Erőteljes processzor

A Huawei P30 Pro mobiltelefonjának elülső része még több figyelmet érdemel, hiszen sokkal több, mint amilyennek első látásra tűnhet. A nagy 6,47" kijelző OLED technológiával rendelkezik, amely valósághű színvisszaadást és nagy látószöget biztosít, ennek köszönhetően megérdemli a prémium minőségű jelzőt. Nem szabad megfeledkezni a  kellemesen ívelt kijelzőről illetve az ujjlenyomat-olvasóról sem a kijelző alatt, amely mindig pontos és gyönyörűen elérhető.


A Kirin 980 a lehetetlent is képes kezelni 

A valódi erőt a Kirin 980 mobil chipset biztosítja, amely 7nm-es processzorral készült, és az előző modellhez képest nagyobb teljesítményt, valamint alacsonyabb energiafogyasztást nyújt. Összefoglalva, teljesen mindegy, hogy a legigényesebb mobil játékokat játszod-e, nagy felbontású videókat nézel épp, vagy tucatnyi nyitott könyvjelzővel böngészel az interneten. A Huawei P30 Pro mobiltelefon segítségével szinte bármilyen műveletet elvégezhetsz.

75%

Növelt CPU teljesítmény

58%

Növelt CPU energiahatékonyság

46%

Növelt GPU teljesítmény

178%

Növelt GPU energiahatékonyság

Tapasztald meg az ismeretlent a Huawei P30 Pro kamerájával

A Huawei P30 Pro mobiltelefon kameráját a Huawei és a Leica szakértői szoros együttműködésben fejlesztették ki, így nem csoda, hogy a végső termék az összes várakozást felülmúlta. A kapott képek gazdagabb színekkel és részletekkel, valamint jobb általános élességgel és mélységgel büszkélkednek, így teljesen új dimenziót nyújtanak. A videókat akár 4K-os minőségű optikai stabilizációval is felveheted, amely manapság az elvárt standard.


Ki
Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

A kamerák szent négyese

A teljes Huawei P30 Pro kamerarendszerhez egy 40 Mpx-es kamerából és egy panorámaképekhez ideális 20Mpx széles látószögű objektívből álló SuperZoom fő objektív, továbbá egy 8Mpx-es teleobjektív, valamint végül, de nem utolsósorban egy TOF kamera tartozik.

A végtelenségig és azon is túl

Úgy lehetne leírni ennek az periszkópos zoom objektívnek az áttörő képességét, hogy az adott tárgyat minőségvesztés nélkül képes közelebb hozni szemeidhez. Ez egy hihetetlen 50x-es zoom, amelyet az optikai és a hibrid zoom kombinációjával sikerült elérni, míg a tízszeres hibrid zoomot a fő 40 megapixeles kamera, az OIS valamint az AIS együttműködésével hozták létre.


Nincs többé kevés fény

A Huawei új színválasztási módot mutatott be, amely az RGB modellről az RYB modellre vezet át. A SuperSpectrum érzékelőt és a Kirin 980 processzort használja, amely saját algoritmusával akár 40% -kal növeli a fény mennyiségét.

Ki
Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

Készíts fényképeket teljes szépségükben a P30 Pro készülékkel

Ha olyan helyzettel találkozol, amikor az adott látvány nem illeszkedik a klasszikus keresőbe, átkapcsolhatsz a széles látószögű 20 mpx-es objektívre. A látómező ekkor jelentősen kibővül, így a P30 Pro-nak köszönhetően ilyen helyzetekben nem kell aggódnod.


Dual-View Video funkció

Tekintsd meg a videókat két különböző nézőpontból, a két hátsó kamerának köszönhetően. Az egyik mindig az egész jelenetet veszi fel, míg a másik a főszereplőt rögzíti részletesen.

Ki
Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro


Ki
Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

Gyors és egyszerű szerkesztés

Szeretsz videókat készíteni, de a szerkesztés során elveszettnek érzed magad? A Huawei P30 Pro mobiltelefon intelligens AI Video Editor-t kínál, amellyel automatikusan beállíthatod a videót egy drámai szűrőn keresztül, megváltoztathatod a sebességét, vagy egyetlen gombnyomással adhatsz hozzá zenét.


Speciális AR objektum mérés

A Huawei P30 Pro egyik jellemzője a ToF kamera, amely lehetővé teszi, hogy a látvány egyes pontjainak távolságait feltérképezd. Segítségével például amikor a telefon egy adott objektumot beolvas,  képes meghatározni annak hosszát, szélességét és mélységét.

Ki
Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro


A Huawei P30 Pro mobiltelefon mint játékkonzol

Mostantól még több órányi játékot élvezhetsz a Huawei P30 Pro készülékkel, hiszen a ToF érzékelő képes rögzíteni mozgásod, és közvetlenül átvinni a játékkörnyezetbe. Csak csatlakoztasd a telefont a TV-hez, mutass a testedre, és kapcsold be a játékot.




A Huawei P30 Pro bőséges energiával rendelkezik

A Huawei P30 Pro karcsú testén belül egy lenyűgöző 4200 mAh-os értékkel rendelkező beépített akkumulátor található, amely meghaladja az egyéb zászlóshajók átlag kapacitását. Az ebből adódó üzemidő tehát rendkívül meglepő, hiszen a telefon 2 napos aktív használathoz elegendő energiával büszkélkedik.


Ki
Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

Gyors

Ki
Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

Vezeték nélküli

Ki
Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

Fordított

A töltés és az újratöltés fontos része a Huawei P30 Pro mobiltelefonnak. Ha szeretnéd feltölteni a telefont, akkor a gyorstöltéshez használhatod az USB-C csatlakozót, amely többek között OTG funkcióval rendelkezik. A második lehetőség a vezeték nélküli töltő használata, amelyen a telefon egyszerűen elhelyezhető. Ha szeretnéd megosztani a Huawei erejét, bekapcsolhatod a vezeték nélküli fordított töltés funkciót is.

Ki
Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

HUAWEI P30 Pro - telefon nem csupán a városi élethez

Családoddal vagy barátaiddal kalandos kirándulásra indulsz? Nem probléma. A Huawei P30 Pro mobiltelefon az IP68-tanúsítványnak köszönhetően kihívásokkal teli környezetben is használható, tehát a nedvesség sem árthat neki.


Az audio átvitel új módja

A Huawei P30 Pro mobiltelefon Acoustic Display Technology-val rendelkező hangszórókkal büszkélkedik, amely egy elektromágneses hangtovábbító technológia. Vibrációt használ az átvitelhez, hangosabb, térbeli és jobb hangzást biztosítva.

Ki
Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro


Ki
Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

OneHop – a jövő megosztása

Oszd meg az egyes fájlokat a telefon és a MateBook között egyetlen érintéssel. Ráadásul a rázás után akár 60 másodperc videót is lejátszhatsz az eszközön anélkül, hogy csatlakoztatnád őket.

Huawei P30 Pro interaktív környezet

A Huawei P30 Pro mobiltelefon a legújabb Android 9 Pie operációs rendszerrel rendelkezik, amely az EMUI 9.0 grafikus felülettel egészül ki, így a mindennapi használata sokkal kellemesebb és egyszerűbb. Számos testreszabási lehetőséget kínál, hogy megfeleljen aktuális hangulatodnak.


Paraméterek

Kijelző átmérője
6,47" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,47" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
40 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, Fordított vezeték nélküli töltés, OTG Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
158 mm Kész!
Szélesség
73,4 mm Kész!
Mélység
8,41 mm Kész!
Súly
192 g Kész!
Szín
Kék Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
40 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,6 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/3,4 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
20 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,6 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 200 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
40 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Memóriakártya típusa
NM Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
HiSilicon Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Processzor típusa
HiSilicon Kirin 980 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G76 MP10 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Time of Flight Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Fejhallgató Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Huawei P30 Pro 128 GB kék színátmenet
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ