Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Huawei P30 Pro 8GB/128GB gradiens fehér

Termékkatalógus
Huawei P30 Pro 8GB/128GB gradiens fehér
5 2 értékelés
Mobiltelefon - 6,47"-es kijelző, 2340 × 1080, OLED kijelző, 8 magos HiSilicon Kirin 980 processzor, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, akár 256 GB kapacitású NM Card, 40 Mpx felbontású (f/1,6) + 8 Mpx felbontású (f/3,4) + 20 Mpx felbontású (f/2,2), Time of Flight (ToF), hátlapi kamera, optikai zoommal, 32 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, hibrid, IP68 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 40W, vezeték nélküli töltés 15W, fordított töltés 2,5W, 4200 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9,0 Pie
Kód:  HU3153b3 Termékszám:  22X0220811012496 Gyártó honlapja:

Huawei P30 Pro 8GB/128GB gradiens fehér

Telefon funkciói

158 mm

Huawei P30 Pro

73,4 mm

Huawei P30 Pro

8,4 mm

Telefon tömege: 192 g

kijelzőátló

6,47“

kijelzőátló

operációs rendszer típusa

Android 9 Pie

operációs rendszer típusa

akkumulátor kapacitása

4 200 mAh

akkumulátor-kapacitás

MikroSim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

Méretek

73,4 × 158 × 8,4 mm

a telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Belső memória

128 GB

belső memória

Kamera típusa

40 + 20 + 8 Mpx

kamera

Kapcsolat

LTE

leggyorsabb internet

SD kártya

Nano Memory

memóriakártya-foglalat

Tömeg

192 g

telefon tömege


Huawei P30 Pro, telefon vagy kompakt kamera?

A jól ismert kínai márka évről évre hozakodik elő az új zászlóshajókkal, amely idén sincs másként — megérkezett a Huawei P30 Pro. A mobiltelefon 4 kamerával büszkélkedhet, amely a jelenlegi értékelések szerint a piac egyik legjobbja. A négyszögletű kivágást egy még kisebb, csepp alakú szenzorsziget váltotta fel, amelynek hála mindig tökéletesen tekintheted meg a kijelző összes eseményét.


HUAWEI P30 Pro

Négy kamera

HUAWEI P30 Pro

Optikai stabilizálás

HUAWEI P30 Pro

4 200 mAh-s akkumulátor

HUAWEI P30 Pro

Ujjlenyomatolvasó a kijelzőben

HUAWEI P30 Pro

Lenyűgöző kijelző

HUAWEI P30 Pro

Nagy teljesítményű processzor

A Huawei P30 Pro mobiltelefon előlapja kiemelt figyelmet érdemel, hiszen sokkal több, mint aminek első pillantásra látszik. A nagy méretű, OLED technológiával készült 6,47"-es kijelző gondoskodik a színek valósághű megjelenítéséről és a széles betekintési szögről, kiérdemelte a prémium minőségű jelzőt. Nem szabad megfeledkeznünk a kellemesen ívelt kijelzőről illetve akijelző alá integrált ujjlenyomat-olvasórólsem, utóbbi mindig nagyon pontos és remekül hozzáférhető.


A Kirin 980 képes kezelni a lehetetlent

A Kirin 980 mobil lapkakészlet 7 nm-es processzorral maga a nyers erő megtestesítése, az előző modellekhez képest alacsonyabb energiafogyasztás és nagyobb teljesítmény jellemzi. Így nem számít, hogy a legnagyobb igényű játékokkal játszol, nagy felbontású videókat tekintesz meg vagy egy tucat nyitott ablakkal böngészed az internetet. A Huawei P30 Pro mobiltelefon szinte bármilyen művelettel megbirkózik.

75%

Megnövelt CPU teljesítmény

58%

Megnövelt CPU energiahatékonyság

46%

Megnövelt GPU teljesítmény

178%

Megnövelt GPU energiahatékonyság

Tapasztald meg az ismeretlent a Huawei P30 Pro kamerával

A Huawei P30 Pro mobiltelefont a Huawei és a Leica szakértőivel szoros együttműködésben fejlesztették ki, így tehát nem csoda, hogy az elkészült termék újra túlszárnyalta az elvárásainkat. A készülékkel készített fotók színe sokkal élénkebb, részletgazdagabbak, élesebbek és mélységük van, tehát egy teljesen új dimenziót hoz el. A videókat az optikai stabilizálással akár 4K minőségben is elkészítheted, amely manapság már standardnak számít.


HUAWEI P30 Pro mobiltelefon

Szuper négyes kamera

A Huawei P30 Pro kamerarendszere a 40 Mpx-es SuperZoom optikából, panorámafotó készítésére alkalmas 20 Mpx-es széles látószögű lencséből, a 8 Mpx-es telefotó lencséből és végül, de nem utolsó sorban egy TOF kamerából áll.

A végtelenbe és tovább

Az áttörő periszkópos zoom lencse képességét talán úgy jellemezhetnénk leginkább, hogy segítségével ráközelíthetsz az előtted lévő tárgyra anélkül, hogy a fotó veszítene a minőségéből. Lenyűgöző 50× zoom áll a rendelkezésedre, amelyet az optikai és a hibrid zoom kombinációjával hoztak létre, miközben a tízszeres hibrid zoom a fő 40 Mpx-es kamera, az OIS és az AIS együttműködésével jött létre.


Nincs több fényhiány

A Huawei a színreprodukció egy teljesen új módját hozta létre azáltal, hogy az RGB modellt RYB modellé alakította. A Kirin 980-as processzort és a SuperSpectrum érzékelőt alkalmazza, amely akár 40%-kal növeli a fény mennyiségét a saját algoritmusával.

HUAWEI P30 Pro mobiltelefon

Készíts csodaszép fotókat

Hogyha veled is előfordul, hogy az elkészíteni kívánt fotó képe nem fér bele a klasszikus keretbe fotózáskor, úgy válts át a 20 Mpx-es széles látószögű lencsére. Ezáltal jelentős mértékben megnövelheted a látómezőt, így nem kell aggódnod.


Dual-View Video funkció

Nézz videókat két különböző szögből a két hátlapi kamera együttműködésével. Az egyik kamera mindig rögzíti a teljes jelenetet, miközben a másik például a színész előadására fókuszál.

HUAWEI P30 Pro mobiltelefon


HUAWEI P30 Pro mobiltelefon

Gyors és egyszerű szerkesztés

Te is szeretsz videókat készíteni, azonban meggyűlik a bajod a szerkesztéssel? A Huawei P30 Pro mobiltelefon intelligens Ai Video Editor funkciót kínál, amely automatikusan, egyetlen érintéssel állítja be a videót drámai szűrővel, a sebesség megváltoztatásával vagy a zeneszám hozzáadásával.


Fejlett AR objektummérés

A Huawei P30 Pro egyik előnye a ToF kamera, amely lehetővé teszi az egyes tárgyak közötti távolság felmérését a fotón. Ezt alkalmazhatod például mérésekhez, mivel a telefon képes beszkennelni egy tárgyat és meghatározza a hosszúságát illetve a mélységét is.

HUAWEI P30 Pro mobiltelefon


Mobiltelefon mint játékkonzol

Mostantól Te is kiélvezheted a játékokat hosszú órákon át a Huawei P30 Pro készülékével, mivel a ToF érzékelő felismeri a mozdulataidat és átülteti azokat közvetlenül a játék környezetébe. Mindehhez csak annyi a dolgod, hogy csatlakoztatod a telefont a TV készülékhez, a telefont a tested irányába tartod, majd elindítod a játékot.




A P30 Pro megosztja az energiáját

A Huawei P30 Pro karcsú háza egy 4200 mAh kapacitású akkumulátort rejt, amely érték meghaladja a többi márka zászlóshajójának kapacitását. Ezáltal az üzemideje lenyűgöző, hiszen 2 napot is kibír aktív felhasználás mellett.


HUAWEI P30 Pro mobiltelefon

Gyors

HUAWEI P30 Pro mobiltelefon

Vezeték nélküli

HUAWEI P30 Pro mobiltelefon

Fordított

A telefon töltése és újratöltése is fontos szempont a Huawei P30 Pro mobiltelefon esetében. Amennyiben szeretnéd feltölteni a telefont, használhatod a gyorstöltés támogatással készült USB-C csatlakozót, amely többek között rendelkezik az OTG funkcióval is. A második opció a vezeték nélküli töltő használata, csak helyezd rá a telefont és hagyd töltődni. Hogyha szeretnéd megosztani a Huawei készüléked energiáját, kapcsold be a vezeték nélküli fordított töltés funkciót.

HUAWEI P30 Pro mobiltelefon

Telefon nem csak a városba

Gyakran mész kirándulásokra a természetben a családoddal és a barátaiddal? Még ez sem jelenthet problémát. A Huawei P30 Pro mobiltelefon IP68 szabvánnyal készült, így ellenáll még az igazán megpróbáltatást jelentő körülményeknek is. Egy kis nedvesség meg sem árt neki.


A hangátvitel új módja

A Huawei P30 Pro mobiltelefon hangszórói Acoustic Display Technology technológiával készültek, amely egy elektromágneses hangátviteli technológia. A kijelző rezgéseit használja az átvételhez, ezáltal hangosabb, térbeli és jobb hangzást biztosít.

HUAWEI P30 Pro mobiltelefon


HUAWEI P30 Pro mobiltelefon

OneHop - a jövő megosztási módja 

Oszd meg a fájlokat a telefonod és a MateBook között egyetlen gombnyomással. Emellett, ha meglátod a telefonodat, lejátszhatsz egy maximum 60 másodperces videót a másik készüléken csatlakozás nélkül.

Huawei P30 Pro interaktív interfész

A legújabb Android 9 Pie operációs rendszert az EMUI 9.0 grafikus interfész egészíti ki a Huawei P30 Pro mobiltelefonon, amely letisztultságával sokkal kellemesebbé teszi a telefon mindennapos felhasználását. Több testreszabási lehetőség áll a rendelkezésedre, így a telefon megjelenését mindig az aktuális hangulatodhoz igazíthatod.


Paraméterek

Kijelző átmérője
6,47" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,47" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
40 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, Fordított vezeték nélküli töltés, MMS támogatás, OTG Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
40 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,6 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/3,4 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
20 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,6 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 200 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
40 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
2,5 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Memóriakártya típusa
NM Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
HiSilicon Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Processzor típusa
HiSilicon Kirin 980 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G76 MP10 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Time of Flight Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Fejhallgató Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Érdeklődöm,hogy

Kérdések és válaszok: Huawei P30 Pro 8GB/128GB gradiens fehér
Kiegészítők: Huawei P30 Pro 8GB/128GB gradiens fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei P30 Pro 8GB/128GB gradientní bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei P30 Pro 8 GB/128 GB gradientný biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smartphone Huawei P30 Pro 8 GB / 128 GB - Gradient White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smartphone Huawei P30 Pro 8 GB / 128 GB - Gradient White.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ