Huawei P60 Pro

Termékkatalógus
Huawei P60 Pro
4,3 5 értékelés
Mobiltelefon - 6,67"-es OLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, hibrid, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,4) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 48Mpx teleobjektív, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 88W, vezeték nélküli töltés, 4815 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kód:  HU324ax Termékszám:  HU324ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Huawei P60 Pro

Ezen Huawei P60 Pro okostelefon része az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat rögzíteni. három objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül szórakozhatsz különféle játékokkal vagy egyéb praktikus alkalmazásokkal. A mobiltelefon 6,67" -es kijelzővel van ellátva, amely tökéletes azok számára, akik a nagyobb telefonokat szeretik. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció található. A rendszer folyamatos működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor gondoskodik. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik. Az elégséges energiát az erős, 4815 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Hála a vezeték nélküli töltés funkciónak, nem lesz többé gond a bosszantó kábelekkel. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP68 mértékű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a nagyszerű HUAWEI okostelefon 2023 óta van a piacon.

Huawei P60 Pro okostelefon alapvető paraméterei

  • Ezen HUAWEI okostelefon 6,67" méretű képernyővel van ellátva
  • Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal rendelkezik
  • Az elégséges energiát az erős, 4815 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • A mobiltelefon rendelkezik praktikus vezeték nélküli töltéssel
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • Szerkezete vízálló az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 48 Mpx
  • A készülék hátlapján 3 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon OLED 6,67"méretű képernyővel van ellátva
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint adaptív frekvencia
  • A kijelző 550 Nits fényerőt képes elérni
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és EMUI felhasználói felület látja el
  • Lehetséges bővíteni a belső memóriát NM típusú és 256 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint LTE (4G) és GSM/GPRS (2G)
  • A megfelelő energiát a tartós, 4815 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 730

Eme HUAWEI telefonnak a képernyőjét örömmel fogod nézni

Örömtelivé válik minden eltöltött pillanat, amit ezzel a lenyűgöző HUAWEI telefonnal töltünk el, mivel 6,67" OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2712 × 1220 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a frekvencia módosítható a kijelzőn zajló események alapján. Annak érdekében, hogy jobban olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a lenyűgöző HUAWEI okostelefon 550 Nits mértékű fényerővel rendelkezik.

Örökíts meg minden lényeges pillanatot

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen részét képezi a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű HUAWEI mobiltelefon rendelkezik 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 48Mpx-es teleobjektívvel, 13Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívvel távoli témákat fotózhatunk, és kiváló minőségű, részletes képeket kapunk. Ez különösen hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. 3,5× mértékű optikai zoom-mal van ellátva. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű , nagy méretű képek készítését. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Ezzel a modern HUAWEI okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videó felvételeket. Az éles képek készítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizálás funkciónak. A telefonon lehetőségünk van a rekeszérték beállítására, amely befolyásolja az érzékelőre eső fény mennyiségét.

Megbízható akkumulátor

Ezen kitartó HUAWEI mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4815 mAh, gondoskodik az egy-két napos használatról. Rendelkezik gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 88 W, továbbá vezeték nélküli töltéssel. Ezen HUAWEI okostelefon elegendő akkumulátorkapacitással bír ahhoz, hogy más okostelefonokat, fejhallgatót vagy okosórát töltsünk vele vezeték nélkül, mint egy külső áramforrással. Ez azt jelenti, hogy töltőállomásként funkcionálhat más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A töltésre USB-C port áll rendelkezésre.

Ezen HUAWEI okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik

A remek HUAWEI mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 12, EMUI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, amely gond nélkül futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. Ha a telefon memóriája nem lesz elegendő képesek vagyunk bővíteni egy 256 GB kapacitású NM memóriakártyával.

Eme HUAWEI mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Hála ennek a funkciónak nem kell elővenned a hitelkártyád, elég csak odaérintened a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely nem csak a műholdas jeleket, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia gyorsabbá és pontosabbá teszi a helymeghatározást, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást korlátok nélkül

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű HUAWEI mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod zárolását. A készülék kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. Az MMS lehetővé teszi a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalom megosztását másokkal. Az OTG funkció használható az okostelefonon, amely biztosítja olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

161 × 74,5 × 8,3 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

200 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Huawei P60 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei P60 Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei P60 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei P60 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei P60 Pro.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ