0% splátky Siguro MPLA321484

Huawei TalkBand B2 Silver White

Termékkatalógus
Huawei TalkBand B2 Silver White
5 1 értékelés
Okosóra - 0,73", 128x88, Bluetooth 3.0, gravitációs gyorsulás érzékelő, IP57, 95 mAh akkumulátor
Kód:  HU6042a2c Termékszám:  6901443061006 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Huawei TalkBand B2 Silver White

A Huawei TalkBand B2 második generációs okosóra mindent elhoz nekünk, amely a modern életet kellemesebbé teheti. Minden az ellenőrzésünk alatt lesz, automatizálhatjuk a teendőinket, rögzíthetjük aktivitásaink vagy épp az elengedhetetlen pihenéseink. És hogy ez még ne legyen kevés, a Talkband képében vezeték nélküli fejhallgatóra is szert tehetünk, amely szószerint kéznél lesz majd. Már az első ránézésre felkelti az érdeklődésünk a prémium designjával. Az előző "gumírozott" modelhez képest a B2-nél már alumínium került felhasználásra, amely nagyon jól bírja a minennapi aktív életvitel megrpóbáltatásait, illetve védi az értékes elektronikánk még a víztől is, mindezt pedig pehelykönnyű tömeg mellett.

Mindig képben

Értesítések, emlékeztetők, aktivitásmonitoring, mindent nyomon követhetünk a jól olvasható Vivid PMOLED kijelzőn. Ez az okosóra pont azt kínálja, amire szükségünk van, az érintőképernyő  pedig mindennek a kezelését teszi jóval könnyebbé.

Aktivitásunk a felügyeletünk alatt

A B2 okosóra rendelkezésére állnak a fizikai aktivitásunk adatai, így az egészésges életmód hívei igazi társra lelnek benne. Ha épp a nyári alakunkon szeretnénk dolgozni, akkor az okosóránk az összegyűjtött adatok által kiértékeli minden egyes lépésünket a célunk felé. Ha pedig éppen aludnánk, akkor a Talkband B2 még az alvás hosszát és minőségét is méri.

Egy igazi társa az okostelefonnak

Bizonyára Ön is ismeri azt az érzést, amikor épp kéne, de nem találja a mobiltelefonját. Hát a Talkband B2 tesz róla, hogy ezentúl az ilyesmi ne forduljon elő, ugyanis csengésre vagy rezgésre bírja a telefont, hogy azt könnyedén megtalálhassuk. Ha pedig egy Huawei P8 vagy P8 max büszke tulajdonosa, akkor ez az okosóra a lehető legerősebb jelszóként szolgál majd.

Műszaki adatok:

Váz:
IP57 (30 perc 1 m mélységben)

Kijelző:
0,73" Vivid kijelző (128x88 pixel)

Csatlakoztathatóság:
Bluetooth 3.0
Micro USB

Akkumulátor:
Kapacitás: 95 mAh
Üzemidő: akár 6 nap (használattól függően)
Készenlét: akár 14 nap (Bluetooth nélkül)
Töltés: kb. 1,5 óra

 

Paraméterek

Tok színe
Fehér Kész!
Tömeg
30,6 g Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fehér Kész!
Tömeg
30,6 g Kész!
Megjegyzés:
» További Huawei okosórák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Huawei TalkBand B2 Silver White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei TalkBand B2 Silver White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei TalkBand B2 Silver White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei TalkBand B2 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei TalkBand B2 Schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ