A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

HUAWEI Y6 II Átlátszó

Termékkatalógus
HUAWEI Y6 II Átlátszó
4,2 7 értékelés
Védőtok - kompatibilis készülékek: HUAWEI Y6 II
Kód:  HU5008a1a Termékszám:  51991653 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HUAWEI Y6 II Átlátszó

Ez a kiváló védőtok tökéletesen fekszik fel új HUAWEI Y6 II készülékedre. Előnyei közé tartozik a rendkívül vékony kialakítás, amely egyáltalán nem csorbítja telefonod szépségét, valamint meg is védi azt az akaratlanul okozott balesetek során. Ez a tartós hátlap megvédi eszközöd a karcoktól, így az mindig úgy nézhet majd ki, mint az új.

A termék legfontosabb előnyei:

  • Karcsú profil: mindössze 0,8 mm-es vastagság
  • Elnyeli a rázkódást
  • Teljes karcvédelem

Természetesen a tok teljes hozzáférést biztosít a csatlakozókhoz és a gombokhoz. Valamint a különleges kialakításának köszönhetően megfelelő fogást biztosít, amely csökkenti a leejtés kockázatát. Add meg telefonod számára a neki járó védelmet ezzel az elérhető árú, mégis tartós és elegáns védőtokkal.

 

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUAWEI Protective transparentní pro Y6 II. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HUAWEI Protective transparentné pre Y6 II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI transparente Schutzhülle für das Y6 II Handy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI transparente Schutzhülle für das Y6 II Handy.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ